Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell, érdemes ismerkedni szórakozóhelyeken egy 25 feletti nőnek?
Annyival egyszerűbb dolgod lenne a neten.
Nem csak társkereső oldalak vannak, máshol is lehet ismerkedni, csak fórumokon nem tudsz külső alapján szűrni.
Majd ha a 30ik szülinapodat is egyedül ünnepled megváltozik a hozzá állasod a társkeresőkhöz is, de reméljük erre nem kerül sor.
Nem fogok neten ismerkedni! Szánalmasnak tartom.
Mintha szórakozóhelyen nem lenne az... Nem tudom milyen komoly kapcsolatot lehetne ott összehozni... Nem hiszem el, hogy a munkahelyeden vagy egyetemen, vagy ismerősökön keresztül nem találsz valakit. Ha nem akkor menj el ilyen 5perces randis estékre, ahol sok embert ismerhetsz meg rövid idő alatt.
1. A munkahelyemen kb. 10en dolgozunk, mindenki házas.
2. Nem járok egyetemre.
3. Az ötperces randit ami rapidrandi-t is röhejesnek tartom.
4. Azért gondoltam szórakozóhelyre, mert ott sok ember van.
De tudjátok mit, akkor oda se megyek. Sikerült elvenni a kedvem az egész párkeresési dologtól. Nagyokosok. Itt, egy fórumon, arc nélkül könnyű leoltani a másikat, nem okoskodást kértem, hogy hova menjek, hanem ha elmegyek egy szórakozóhelyre hogyan viselkedjek hogy felfigyeljenek rám. Erre hova terelődött a téma? Az internetes társkeresésre. Ti mindannyian az interneten jöttetek össze? Kétlem. Akkor nem értem, miért mindenki csak ezt tudja tanácsolni.
"ha elmegyek egy szórakozóhelyre hogyan viselkedjek hogy felfigyeljenek rám" - jól kell kinézni és aztán le se vakarhatod őket. Ennyi.
De ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor neked kell észnél lenni a jelentkezők szelekciójánál.
Akkor ne menj, pont leszarom, hogy összejön-e neked valami. Mi próbáltunk segíteni, de nem a barátnőid vagyunk, hogy azt mondjuk amit hallani szeretnél
Kaptál 6-7 értelmes választ arra, hogy mit kellene tenned, ha mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!