Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit takarhat a lány viselkedése? Érdemes lenne próbálkoznom nála?
A csaj értelmetlen, rádír, de mégis olyat mond, hogy "még csak ez hiányozna"... Sehogy sem függ össze... illetve de... lehet csak azért ír, hogy tudjon valakivel hülyéskedni... =/ Bocsi de nagyon ez jön le, mivel találkozni nem akar, viszont hülyéskedni igen, ráadásul tetőzi, hogy te is csak poénosan célozgatsz neki.
Volt egy ilyen kapcsolatom, de 3 hétnél nem húztuk tovább...
Szerintem lehet. Nekem az az érzésem ebből, ahogy elképzelem a szituációkat, hogy egy kicsit ő sem tudja, hogy mit érez, vagy azt tudja, csak azt nem, hogy mit kezdjen ezzel. Olyan "igen is meg nem is"-szerűnek tűnik az egész, mondhatni.
Az biztos, hogy nem veszítesz semmit, ha közeledsz. Sőt, ha egyértelműbb lennél, kevésbé bátortalan, akkor lehet hogy ő is egyértelműbb lenne. Talán csak ez hiányzik neki ahhoz, hogy több lehessen mindez.
Szerintem csak próbáld meg, hogy igazából is rákérdezel, nem viccelődve, hanem komolyan. A poénkodás sokszor félreérthető, ha maga a lány is bizonytalan. Mert lehet azért nem vesz komolyan, mert azt hiszi, hogy te se komolyan gondolod az egészet. Legalább is szerintem így van, de ez csak egy elmélet.
És, ha lett valami, majd mondd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!