Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első barátnő? Mit hogyan?
Tegnap összejöttem egy lánnyal,nekem még ő az első.Még elég kezdő vagyok.Holnap találkozok vele,és majd mioden hétköznap,mert egy suliba járunk.Szünetekbe tudunk találkozni.Azt kérdezném hogy ha szünetbe kiülök hozzá,ép mellette lesz a barátnője.Mikor öleljem meg,pusziljam meg.ESetleg találkozásnál,köszönésnél?Kicsit tényleg be vagyok ijedve,mert ő az első.Egyébként is visszahúzódó vagyok.
Úgyhogy mindenféle tanács jóljön,de csak olyat irjatok,amit magatoknak is szivesen hallanátok.
ne aggódj! lehet csak szar napja volt. nyugalom!
egyébként meg amí együtt voltam a barátnpmmel addig találkozáskor szájra puszi, ölelés, pár kedves szó volt "csak". NEM kell megijedni, mert ez természetes. bele kell rázódnod. bár a (már csak volt) barátnőmnek, és nekem is a másik volt az első, tehát én "könnyebb helyzetben voltam"
Ettől még miért szakítana?:)
Én is szoktam nyűgös lenni, akkor aztán álljon arrébb az útból a barátom! :D
Na szóval... saját tapasztalatok alapján elmondom, mi jöhet jól. :)
Ne legyél nagyon nyomulós, szóval ha épp beszélget, akkor ne akard mindenáron megcsókolni.
Apró puszik, ölelések mehetnek, de ne ilyen nagy nyálasat, az amúgy is 4 fal közé való.
Ha csendes vagy, az nem baj, a lányok többsége úgy is szeret beszélni. :)
Előbb-utóbb kialakul a közös baráti körötök, és vagy velük lesztek, vagy kettesben. Kis idő múlva ki fogod tapasztalni, mikor, hol, hogyan és mi jó.
Sok sikert! :)
16 L
aztán a barátnőd barátnőinek a halál f.szára elküldésével csak óvatosan! az egyik válaszolóval ellentétben én arra biztatnálak, h ilyen modortalanságot SOHA, DE SOHA NE TEGYÉL!! ha nagyon jó barátnők és te véletlenül túl nyersen szólnál hozzá, akkor a a csajod tuti bepöccen rád, jogosan. képzeld el a fordítottját, beszélgetsz a haverokkal, ő odaszalad hozzád, a nyakadba ugrik egy "Na most mindenkinek tűnés innen de villámgyorsan, mert megjöttem, vili?! És ő most velem lesz!!!" felkiáltással... ugye h gáz?
ne sajátítsd ki őt minden szünetben, mert a barátai a szemére fogják vetni, h miattad hanyagolja őket, ő ettől frusztrált lesz és megint rajtad csattan az ostor. a többiek is írták, ne legyetek együtt sülve-főve, a barátaitokra is gondoljatok!
öleld meg ha látod, sztem kezdésnek.
de hívd el moziba, mert sulinkívül is kéne találkozni. a moziba az a jó, hogy nem kell végigdumálni, ha nem találnátok témát. (érted...)
utánna sztem cukrászdába hívd el, és akkor már több témátok lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!