Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első barátnő? Mit hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első barátnő? Mit hogyan?

Figyelt kérdés

Tegnap összejöttem egy lánnyal,nekem még ő az első.Még elég kezdő vagyok.Holnap találkozok vele,és majd mioden hétköznap,mert egy suliba járunk.Szünetekbe tudunk találkozni.Azt kérdezném hogy ha szünetbe kiülök hozzá,ép mellette lesz a barátnője.Mikor öleljem meg,pusziljam meg.ESetleg találkozásnál,köszönésnél?Kicsit tényleg be vagyok ijedve,mert ő az első.Egyébként is visszahúzódó vagyok.

Úgyhogy mindenféle tanács jóljön,de csak olyat irjatok,amit magatoknak is szivesen hallanátok.

2013. febr. 3. 21:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
akkor öleld amikor jólesik.. majd ha a barátnője észreveszi, hogy egymással vagytok elfoglalva, majd lelép onnan
2013. febr. 3. 21:11
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
Találkozásnál egy puszi legalább. Látszódjon, hogy együtt vagytok. de ne ess túlzásba, de gondolom, ezzel nincs probléma:)
2013. febr. 3. 21:11
 3/20 anonim ***** válasza:
62%
Azért a suliban ne mássz nagyon rá, de ha találkoztok, nyugodtan puszild meg és meg is ölelheted. Ha kiülsz hozzá és épp ott a barátnője, akkor is öleld át vagy fogd meg a kezét, érezze, hogy fontos neked és felvállalod vele a kapcsolatotok. :) Sok sikert. :)
2013. febr. 3. 21:13
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

1. küldd el a barátnőjét a g*cibe

semmi köze hozzátok :D

2013. febr. 3. 21:16
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.ment a zöld.Még jöhetnek válaszok.És hogy szólítsam?Hogy szerelmem?vagy a nevén?elég szeleburdi lányról van szó.esik,bukik.sokszor lila a keze,lába,tört is már el.És valentinnapra vegyek valamit neki?Vagy holnapra?És ha igen,akkor mikor?
2013. febr. 3. 21:21
 6/20 anonim ***** válasza:
56%

öööö, szerintem rendes nevén, mert még alig vagytok együtt, (idöre értve) és nemkell minden nap ajandek, eleg csak szuletesnap,valentinnap meg ilyen dolgokra ^^

remelem segitettem:D

sok sikert!

2013. febr. 3. 21:36
 7/20 A kérdező kommentje:
Igen.Neked is köszi,és megy a zöld. ;-)
2013. febr. 3. 21:43
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
Puszi mehet, de ahogy írták ne vidd túlzásba, és hívd a rendes nevén szerintem.
2013. febr. 3. 22:20
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó.megfogadom a tanácsokat :-)
2013. febr. 3. 22:27
 10/20 anonim válasza:
88%

pár alap:

1. semmi görcs, csak természetesen, semmi pánik... más is járt így...

2. ha nem tudod egy adott esetben mit tegyél, legjobb ha semmit se teszel, vagy amit más..

3. nem kell nyilvánosan szexuális előjátékokat folytatni, egy puszi és jelképes ölelés (esetleg)találkozáskor és elváláskor, nem kell demonstrálni, hogy felnőtt vagy... legalábbis nem ezzel...

4. értékes ajándékot semmi esetre se végy vagy fogadj el, vmi apróságot, egy szál virágot, vagy vmit amit magad készítettél, rá jellemző, ötletes dolgocskát..

5. nem kell sülve-főve együtt lenni, jóból is megárt a sok...

6. mindom csak nyogodtan, szerényen, nem kell "kábítani a cssajt" a normálisabbja nem vevő rá...

7. na ilyesmik, magadtól is rájössz, ha kicsit nyugisan átgondolod a helyzeteket, mindíg készülj, akkor nem ér váratlan dolog... ilyenek...

Sok szerencsét: Tibor

2013. febr. 4. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!