Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen önbizalom hiányos? Mi vezetett ide mikor semmi oka sincs?

Figyelt kérdés
Nagyon visszahúzódó, zárkózott, csendes lány vagyok idegen helyen vagy suliban. Nekem nagyon kell, hogy jól ismerjek valakit ahhoz, hogy kinyíljak és őrült legyek. Mert valójában az vagyok, egy bolondos lány aki nagyon szeret megnevettetni másokat, de borzasztóan kevés az önbizalmam. Nem merek ránézni fiúkra se, mert azt gondolom magamról, hogy csúnya vagyok. Hol ott ezt csak én mondom magamnak és nagyon is elhittem. Mások szerint szép vagyok nagyon is. A fiúk mégse vesznek észre. Talán azért nem mert én se nézek rájuk...:/ Nagyon zavar, hogy ilyen vagyok. De nem tudok ebből kimászni. Az egyedüli dolog az lenne ha a nekem tetsző fiú mondaná, hogy szép vagyok, de ő még csak nem is tudja, hogy oda vagyok érte....:/ Mit csináljak? Úgy szeretnék már egy barátot, mert körülöttem mindenki csak a fiúkról beszél és amúgy is vágyok már egyre. Amúgy volt már barátom, de akkor még csak 8-os voltam és nagyon elszúrtam, mert akkor még nem voltam készen a szerelemre. Szóval nem tudom mit tegyek. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit csináltatok? Mit csinálnátok a helyemben? Hogyan másszak ki ebből? O.o Csak normális válaszokat kérek! 16/L
2013. febr. 2. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne nyithatnál te a fiú felé? Nem kell egyből kinyílnod, csak egy apró kezdeményezés. Kezdésnek az is elég! 19/F
2013. febr. 2. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
fúha.. mintha magamat olvasnám:(( csak fiúba:( 16F
2013. febr. 2. 21:54
 3/4 Judit1313 válasza:
szerintem ezzel a többség így van,ismeretlen emberek között senki sem tud nagyon oldódni..:) ha meg mások azt mondják,hogy szép vagy,hidd el!Még az is lehet,hogy a fiúk pont azért nem vesznek észre,mert sugárzik rajtad,hogy nincs önbizalmad..húzd ki magad!mutasd meg,hogy ki vagy!(az önbizalom nem összekeverendő az egoizmussal) én a helyedben fognék egy tollat és egy papírt,és mindent leírnék(sérelmet,vagy bármit,ami miatt ez kialakulhatott) és utána,hogy mit kellene tenni,és lépésről lépésre tegyél a célodért!!:) ui.:nekem is voltak ilyen problémáim,ezek segítettek!:)
2013. febr. 2. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Éppen ez az. Sosem voltak rossz élményeim. Nem csúfoltak, nem közösítettek ki. Nem bántottak és nem tettek rám megjegyzéseket. Egyszer volt egy barátom de az is csak félig, mert elcsesztem a dolgot, pedig ő nagyon belém volt habarodva de engem nem érdekelt akkor még különösképpen. És nem is tudom. mióta középiskolába kerültem így folyamatosan száll el az önbizalmam és nem tudom miért. O.o Mikor nincs semmi oka.
2013. febr. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!