Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
önbizalom hiányos fiúk ezt miért csináljátok?
Mert azt hiszik úgy működik mint a lányoknál.
Majd rájuk ír pár lány és talán alakul valami...
Nagyon gáz ez mind két nemnél
2012. dec. 18. 17:51
2/14 anonim válasza:
Azért írják ki,hogy megsajnálják őket az emberek és ne legyenek genyók velük a lányok.
2012. dec. 18. 17:52
2012. dec. 18. 17:52
Önbizalom hiányos vagyok és nem rinyálok, hanem inkább próbálok változtatni, másnak is így kellene tennie. 16/F
2012. dec. 18. 17:53
Az az igazság hogy szeretik magukat sajnáltatni. Én sem vagyok egy szépség sőt önbizalmam sincs, de próbálok tenni ellene. Választottam magamnak egy hobbit, és elkezdtem sportolni. Ez mind ad egy kis önbizalmat. Ez ajánlom a sorstársaimnak is.
2012. dec. 18. 17:53
mert könnyebb mást szekálni, mint önmagukba nézni. sorry, h ezt mondom, de az ilyen srácokat messze el kell kerülni
2012. dec. 18. 17:54
Én is önbizalom hiányos vagyok, de még sem írok ilyeneket... talán beletörődtem, hogy ennyiszer visszautasítanak úgy.... hogy meg sem ismertek. Most már ott vagyok, hogy a lány kezdeményezzen és majd folytatom ha tetszik a lány.... Így nincs az, hogy megint kikosaraznak. Ha a lány meg nem tetszik akkor nem mondom el neki, kialakítok vele egy barátságot és ennyi ( én nálam működik a fiú-lány barátság, 15 barátbarátnőm van és 1 fiú barát ). Szóval a kérdésedre a választ megkaptad. De röviden még 1x : Sok visszautasítás ami a belső dolgainkat darabokra törik és konkrétan úgy megyünk vagy nem megyünk oda a lányhoz, hogy : " minek, úgy is elutasít... ".
20/F
2012. dec. 18. 17:54
8/14 A kérdező kommentje:
én azokra a fiúkra gondolok akik itt GYK-n írják hogy ,csúnyák és hogy miért nem járnak velük a csajok blablabla ez tök szánalmas szerintem xd
vaze kérdező nem tetszik nem nyitod meg mész tovább :D
2012. dec. 18. 18:06
Igen, az.. Sértő, elkeserítő bántó stb..Sok jelző ráillik az ilyen kérdésekre így női szemmel nézve.. Van egy párom mindennél jobban szeretem, az előző barátomat is szerettem.. Soha nem külső pénz miatt, mégis naponta kell itt olvasnom, hogy minden nő mekkora ribi..blablabla..és hiába van az, akinek nem inge ne vegye magára, mert az ilyen jellegű válaszokat el se olvassák, csak bántják tovább a nőket.. Mindazonáltal ezek az ellenkérdések is hülyeségek.. Ezzel is csak tovább provokálod őket.. Előbb utóbb, ahogy nekik is szoktam írni, ha befejezték a sértődést és nem úgy néznek minden nőre, mint egy utolsó kutyára majd találnak egy aranyos barátnőt és ők is boldog lesznek és nem írnak ki több ilyen kérdést.. 23/L
2012. dec. 18. 18:06
Kapcsolódó kérdések: