Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vélemény erről az alakról?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek ilyesmi alakja van és nagyon ki van magával.
Vélemények?
én lány vagyok,de szerintem ez tökéletes.
2013. jan. 26. 15:43
1/26 -=Koldus=- válasza:
Számomra gusztustalan, nagyon sovány...
2/26 anonim válasza:
a vékony lányokat szeretem de ez nagyon vékony...
3/26 anonim válasza:
24/f
Szerintem nincs vele probléma!
5/26 anonim válasza:
Vékony lányok bejövősek, de ő már sovány.
6/26 anonim válasza:
A kutyákkal játszanak a csontok... Izé.. fordítva...
Szóval ezt a csaj nem lehet úgy igazán elkapni, mert bárhogy forgatja az ember mindenhogyan bök... (kiállnak belőle a csontjai...)
7/26 anonim válasza:
Ez csak csont. Ha ez a tökéletes, akkor mindenkinek a tökéletlen kell.
8/26 anonim válasza:
vékonyságra tetszik, de a hasánál látszóthatna vmi kis izom is, esetleg középen egy csík, és az alakja genetikailag számomra nem tökéletes valahogy :D
10/26 anonim válasza:
elég sovány. az alakja formája jó, de kevés rajta a hús. fapados
a baj az, hogy te és még nagyon sok lány ehhez méri magát, mintha ez lenne az etalon, és ezért van annyi testképzavaros nő
pedig a fiúk nagy része nem ragaszkodik hozzá, hogy ilyen legyen a lány. sőt a nagy részük csak pofázik, ha a ducibbat kritizálja, mert örülne ha BÁRMILYEN nője lenne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!