Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az alakról?
Mi a véleményetek ennek a lánynak az alakjáról? Mennyire tetszik nektek/találjátok vonzónak? (Akár pontozhatjátok is.)
Az arca mennyire tetszik nektek? Egészében nézve, az alakjával és az arcával együtt, mennyire tetszik nektek ez a színésznő?
(A nemeteket és a korotokat írjátok le a kommentárotokba.)
Előre is köszönöm!:)
17/L
nekem ez a színésznő amúgy is nagyon szimpi valamiért. az arca szép, de inkább különleges, nem az a "tucat-amcsilányarc", az alakja pedig szép, arányos, talán a combja kicsit vastag, de nem vészes :)
tök menő, h ki mer mozdulni így is, h gondolom másnap megírják, h húúúúú H.P.-nek mekkkkkora combja van (pedig nem is) :D
Hayden? Viccelsz?
Tinilányos feszes test édes helyes pofi, eszméletlen kerek izmos fenék... Egy igazi tömnivaló fiatal csaj!
Bár mára kicsit már idősebb de még mindig jó nő. Az igaz hogy egy Toldi Zsuzsival azért nem veszi fel a versenyt, de nagyon szép teste van!
A képek amiket linkeltél azok nem a legjobbak.
Amúgy miért kérdezed? Csak nem te is így nézel ki? :)
27F
ha fele ilyen szép az arcod és gyönyörű a hajad akkor 10/9 pont :)
így látatlanba megkérném a kezét!
Azért kérdeztem, mert nekem is hasonló a testem és én ezt a fajta alkatot nem tartom túl előnyösnek. Kíváncsi vagyok, más hogy vélekedik róla és arról, hogy egy szép arc mennyire tud ellensúlyozni egy ilyesmi alakot.:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!