Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vélemény erről az alakról?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek ilyesmi alakja van és nagyon ki van magával.
Vélemények?
én lány vagyok,de szerintem ez tökéletes.
2013. jan. 26. 15:43
21/26 anonim válasza:
Az én izlésemnek nagyon vékony.
F.
22/26 anonim válasza:
Vézna dög, kb 6 kiló plussz kéne rá, főleg izomtömegre, plaszu egy kis bocicsokit is tolhat mellé,ha nagyon nem bírjam egállni. Nőknél elmbegy. De ez a nagyon egyszálbél lány annyira egészségtelen, lepusztult kinézet,hogy borzasztó. Átkarolnám ,félnék hogy szétporladna a szerencsétlen.
23/26 anonim válasza:
amolyan modell típusú szépség. ha mellé ilyen szép mint a lány a képen és legalább 170 akkor számomra tökély!
25F
24/26 anonim válasza:
Nagyon vékony, de még jó...
Ha így viselkedik, akkor ne foglalkozz vele! Hülye kis csitri... :)
25/26 anonim válasza:
Nem értem, ha azt írod, hogy beképzeld dög ez a lány, akkor miért írod az alakjára, hogy szerinted tökéletes?
Akkor a te szemszögedből ezek szerint jogos a nagyképűsége?
26/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem azt írtam,hogy dög...igen,szerintem nagyon szép az alakja és lehet is büszke rá...de ennyire!
2013. jan. 27. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!