Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vélemény erről az alakról?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek ilyesmi alakja van és nagyon ki van magával.
Vélemények?
én lány vagyok,de szerintem ez tökéletes.
2013. jan. 26. 15:43
11/26 anonim válasza:
de hisz hogy kint van a csípőcsontja... fogadni mernék, hogy még bök is ha ráfekszem! +10 kilóval sem lenne kövér. Szerintem ez nagyon vékony.
12/26 anonim válasza:
A számomra tökéletes testől messze van...sehol egy kis husi,sehol egy kis izom...
13/26 anonim válasza:
kövér...
biztos megint mert reggelizni. pedig tuti mondta az ügynöke, hogy hánytatnia kéne magát..
14/26 anonim válasza:
Szerintem elmegy,a lényeg úgysem a külső,persze számít,de nem a legfontosabb.Ezt pasiként írom.
15/26 anonim válasza:
azért arra mondjuk kíváncsi lennék, ha egy jó feszes alig takaró cuccban végigbillegne a Deák téren, akkor az itt fanyalgókból hány pasi fujjongana, hogy de sovány... :D
16/26 anonim válasza:
Sztem is jol neznek ki. Esetleg meg egy kis enyhe izomzattal meg jobban nezne ki, de igy is jo.
Nagyon vekony? Annyi idos lanyoknam mint a kepen lathatoak mennyinek kene lenniuk? 80kilonak?
Nagyon kivan magaval a csaj? Az mit jelent?
17/26 A kérdező kommentje:
Azt,hogy nagyképű és azt hiszi tőle nincs szebb..
2013. jan. 26. 16:07
18/26 anonim válasza:
16-os, azért az anorexia-veszélyes és a 80 kiló közt van pár kategória
19/26 anonim válasza:
ez már az anorexia éles határaihoz közelít, csúnya
20/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!