Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
0 önbizalom, mit lehet tenni?
sziasztok! Szóval, van egy srác akivel hónapok óta beszélek és nagyon jól néz ki a képein, a lesiken is, nekem nagyon tetszik olyan srác akihez a fullos csajokat tudom elképzelni.. a képeimen szépnek látom magam de szerintem a valóságban totál másmilyen vagyok, nem olyan jó az alakom, és talira hívott. Nagyon rosszul érzem magam :( Nem volt még barátom, és nem a találkozótól félek, hanem attól h ha nekem élőben tetszik, és én nem fogok neki (külsőre) és nem keres, akkor totál megalázónak érezném a dolgot :( Mármint egyszer volt egy talim hogy nekem nem tetszett a srác én neki, és meg kellett mondanom, és volt hogy élőben is szépnek meg csinosnak mondtak, és nem vagyok nagyon ronda.. pl a suliban van sok csaj akik sztem csúnyábbak nálam, és mégis van pasijuk egész helyes.. és olvastam h még a nagyon szép modellek sem tartják magukat annyira szépnek.. főleg az arcomra értem, a képeken nem de a valóságban tökre csontos az arcom, nemtom nem érzem magam szépnek.. és a sráccal halogatom a talit, és nem akarom hogy azt gondolja hogy "na erre vártam hetekig".. képet senkinek sem akarok küldeni, már sztem másmilyen mint élőben vagyok... szerintetek hogyan érezhetném magam jól a bőrömben?
szőke hajú vagyok(vállig ér), 160 centi, norm alkatú, középkék szemű..és azt mondta a képeimre hogy gyönyörű vagyok, meg ilyenek, de élőben totál más szerintem :"( mármint látott rólam gázabb képeket is, meg olyanokat ahol hasonlítok magamra nagyon de ez most olyan hülyén jön ki..meg mondtam h nem vagyok az a pláza alkat mondta h nem olyat keres, de ő meg tipikus nagymenőbb srác kinézetű.. és azt hiszi hogy nekem sok fiú udvarol, pedig csak neten írnak mondtam h élőben nemis, de önbizalmas akarok lenni, mit tehetnék? :/
16L
vedd el a kisebbektől..
nade most komolyan, ne görcsölj:) nem mindenkit csak a külső érdekel, ha meg amiatt eldob, hogy élőben nem olyan vagy mint faszbukon akkor ennyit ért a srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!