Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 0 önbizalom, mit lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

0 önbizalom, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

sziasztok! Szóval, van egy srác akivel hónapok óta beszélek és nagyon jól néz ki a képein, a lesiken is, nekem nagyon tetszik olyan srác akihez a fullos csajokat tudom elképzelni.. a képeimen szépnek látom magam de szerintem a valóságban totál másmilyen vagyok, nem olyan jó az alakom, és talira hívott. Nagyon rosszul érzem magam :( Nem volt még barátom, és nem a találkozótól félek, hanem attól h ha nekem élőben tetszik, és én nem fogok neki (külsőre) és nem keres, akkor totál megalázónak érezném a dolgot :( Mármint egyszer volt egy talim hogy nekem nem tetszett a srác én neki, és meg kellett mondanom, és volt hogy élőben is szépnek meg csinosnak mondtak, és nem vagyok nagyon ronda.. pl a suliban van sok csaj akik sztem csúnyábbak nálam, és mégis van pasijuk egész helyes.. és olvastam h még a nagyon szép modellek sem tartják magukat annyira szépnek.. főleg az arcomra értem, a képeken nem de a valóságban tökre csontos az arcom, nemtom nem érzem magam szépnek.. és a sráccal halogatom a talit, és nem akarom hogy azt gondolja hogy "na erre vártam hetekig".. képet senkinek sem akarok küldeni, már sztem másmilyen mint élőben vagyok... szerintetek hogyan érezhetném magam jól a bőrömben?

szőke hajú vagyok(vállig ér), 160 centi, norm alkatú, középkék szemű..és azt mondta a képeimre hogy gyönyörű vagyok, meg ilyenek, de élőben totál más szerintem :"( mármint látott rólam gázabb képeket is, meg olyanokat ahol hasonlítok magamra nagyon de ez most olyan hülyén jön ki..meg mondtam h nem vagyok az a pláza alkat mondta h nem olyat keres, de ő meg tipikus nagymenőbb srác kinézetű.. és azt hiszi hogy nekem sok fiú udvarol, pedig csak neten írnak mondtam h élőben nemis, de önbizalmas akarok lenni, mit tehetnék? :/

16L

2013. jan. 10. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:

vedd el a kisebbektől..

nade most komolyan, ne görcsölj:) nem mindenkit csak a külső érdekel, ha meg amiatt eldob, hogy élőben nem olyan vagy mint faszbukon akkor ennyit ért a srác

2013. jan. 10. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem vagy önbizalomhiányos, csak önsajnáló. Te is nagyon jól tudod, hogy nem vagy ronda. Aki azt gondolja, hogy ronda, sose látja szépnek magát. Se képen, se sehogy.
2013. jan. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!