Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha en husi csaj vagyok akkor mar eselyem sincs sehol? Mindenkinek csak a vekony kell?
"24Vagyok, 162cm es 65kg...."
Ez nem vészes. Ettől még van esélyed, főleg szép arccal és bőrrel. Ne hallgass azokra, akik porig akarják rombolni az önbizalmad, nincs igazuk! Én ismerek hozzád hasonló lányokat itt a falumban és nagyon szépek!
Szia!
A magasságod és súlyod esetében a számokat olvasva jót nevettem. 162 cm és 65 kg minden, csak nem kövér. Ne hagyd, hogy a környezet ostoba, nevetséges megjegyzései miatt önképzavar alakuljon ki nálad. Mellesleg még ha "kövér" is lennél, akkor is a kisugárzáson múlik a legtöbb, legalábbis véleményem szerint. Úgyhogy nyugalom, de tényleg! ;)
-BGD- 21/F
a feleségem ezzel a magassággal 90kg...
bármikor szívesen megdöngetem
küldesz egy képet? (én most zavaros vagyok szóval jó lenne, nem tom miért de vmér a ducik jönnek be az utóbbi időkben, de ez vhogy olyan fura) nem akarok ismerkedni vagy ilyesmi, túl nagy lennél nekem sztem... (korban xDDD)
f19
igen Lay ez a kérdezőnek szólt :D
de te is küldhetsz, majd megmondom mi a helyzet
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!