Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha en husi csaj vagyok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha en husi csaj vagyok akkor mar eselyem sincs sehol? Mindenkinek csak a vekony kell?

Figyelt kérdés
Az arcom szep es a borom is....
2013. febr. 2. 16:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Mivel mindenki az sulykolta belem duci vagyok es sokszor beszolnak
2013. febr. 2. 17:07
 22/30 anonim ***** válasza:
Annak a lánynak pont tökéletes alakja van.
2013. febr. 2. 17:09
 23/30 anonim ***** válasza:

"24Vagyok, 162cm es 65kg...."

Ez nem vészes. Ettől még van esélyed, főleg szép arccal és bőrrel. Ne hallgass azokra, akik porig akarják rombolni az önbizalmad, nincs igazuk! Én ismerek hozzád hasonló lányokat itt a falumban és nagyon szépek!

2013. febr. 2. 17:13
 24/30 anonim válasza:

Szia!

A magasságod és súlyod esetében a számokat olvasva jót nevettem. 162 cm és 65 kg minden, csak nem kövér. Ne hagyd, hogy a környezet ostoba, nevetséges megjegyzései miatt önképzavar alakuljon ki nálad. Mellesleg még ha "kövér" is lennél, akkor is a kisugárzáson múlik a legtöbb, legalábbis véleményem szerint. Úgyhogy nyugalom, de tényleg! ;)

-BGD- 21/F

2013. febr. 2. 17:15
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

a feleségem ezzel a magassággal 90kg...

bármikor szívesen megdöngetem

2013. febr. 2. 19:21
 26/30 Laylah ***** válasza:
100%
Első oldalon már hozzászóltam, de kiegészítem. 165 centi magas vagyok, hozzá 95 kiló. Ha te kövér vagy, én mi vagyok? :) hidd el, ha nekem sikerül párt találni, neked is menni fog :) csak fel a fejjel és pozitívan! Ne a rosszat, a jót lásd magadban, azt hangsúlyozd ki :) pl. gondolom szép feneked meg melleid vannak, azt is ki lehet hangsúlyozni, plusz a személyiséged is sokat számít. Lehet, hogy elsőre valakinek nem nagyon tetszel, de hidd el, egy vidám, mosolygós csajszi hamarabb belopja magát a pasik szívébe, mint egy magába forduló, komor lány. Van abban valami, hogy ha boldog vagy, vagy elégedett vagy magaddal (elfogadod magad úgy, ahogy vagy), akkor a környezeted is szebbnek lát téged. Higgy nekem, tapasztalatból mondom!
2013. febr. 2. 22:27
 27/30 anonim ***** válasza:

küldesz egy képet? (én most zavaros vagyok szóval jó lenne, nem tom miért de vmér a ducik jönnek be az utóbbi időkben, de ez vhogy olyan fura) nem akarok ismerkedni vagy ilyesmi, túl nagy lennél nekem sztem... (korban xDDD)

f19

2013. febr. 2. 23:03
 28/30 Laylah ***** válasza:
23:03: ez most a kérdezőnek szól, ugye? :)
2013. febr. 2. 23:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem örülnék neki, ha egy ilyen korú, súlyú, magasságú lány lenne a barátnőm. Egyenlőre ismerkedési státuszban vagyok és nagyon szívesen ismerkednék veled kérdező, ha te is szeretnél. 25/F
2013. febr. 3. 02:15
 30/30 anonim ***** válasza:

igen Lay ez a kérdezőnek szólt :D

de te is küldhetsz, majd megmondom mi a helyzet

f19

2013. febr. 3. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!