Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha en husi csaj vagyok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha en husi csaj vagyok akkor mar eselyem sincs sehol? Mindenkinek csak a vekony kell?

Figyelt kérdés
Az arcom szep es a borom is....
2013. febr. 2. 16:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Belinkeltem kepet.... Volt persze, csak azt vettem eszre, h mostanaba mindenkinek csak a vekony kell es nagyon sok gatlas lett bennem es bizalmatlan vagyok, h nem is talalnak szexinek
2013. febr. 2. 16:49
 12/30 anonim ***** válasza:

"Koszi a banto megjegyzeseket."

Nem bántásból írtam, hogy sportolj! De utána írtad, hogy azt teszed. A linkeden a fekete csaj (3.kép) szerintem nem kövér, hanem átlagos testalkatú. Nem mindegy. Rosszul tetted fel a kérdést, mert nem vagy kövér! Feneked, melleid nagyok az nem baj, sőt előnyös!

2013. febr. 2. 16:50
 13/30 A kérdező kommentje:
Igen olyan, mint a 3. lanynak.... Es en vettem eszre, h en mar a duci kategoriaba sorolnak....
2013. febr. 2. 16:52
 14/30 anonim ***** válasza:
Lehetsz duci, de szerintem még nincs nagy gond a testeddel. Mozogsz, edzel akkor nagy baj nem lehet. Más az a duci aki nem mozog, nem sportol és más aki azt teszi. Hidd el hatalmas a különbség.
2013. febr. 2. 16:55
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen, en feszes vagyok, de husi. Akarmit teszek ez van, alkat.... Egyedul a hasam nem tudom feszesebbre gyurni. Pedig nem zabalok, sot... Nagyon is odafigyelek
2013. febr. 2. 16:57
 16/30 anonim ***** válasza:
Arra kíváncsi lennék hány éves milyen magas és hány kg vagy. Nem írod le elfogadom, de elég fiatalnak tűnsz az írásodból kifolyólag úgyhogy lesz még esélyed bőven.
2013. febr. 2. 17:00
 17/30 A kérdező kommentje:
24Vagyok, 162cm es 65kg....
2013. febr. 2. 17:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja, en mar 7eve ugyanennyi vagyok akarmit teszek...
2013. febr. 2. 17:03
 19/30 bandesz100 válasza:
ne legyél elkenödve a sok hülye nem tudja, hogy mi a jó.bbbbbiztos te is megtalálod az igazit csak nem jo helyen keresed. a kövér nök meg kimondottam szépek
2013. febr. 2. 17:04
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
AAA nem vagy te kover! Szerintem a fejben vannak a gondok ( a mentalitasodban)...
2013. febr. 2. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!