Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha en husi csaj vagyok akkor mar eselyem sincs sehol? Mindenkinek csak a vekony kell?
Absztinens vagyok nem érdekel a borod.
Amúgy biztos van,mindenkinek más az esete.
Hülyeség. Vannak pasik akiknek a kimondottan kövér nők jönnek be. Nekem is volt olyan ismerősöm akinek az izlése ilyen volt. Neki a nő 100 kg-nál kezdődött.
Én sem szeretem a balettáncos alkatűakat, nekem is inkább a nőiesek jönnek be.
F.
Ugyan már, én is egy dagadt disznó vagyok, mégis mindig van pasim :) hozzáteszem, mind minimum 3 hónapos kapcsolat volt, maximum 1 év, de engem még sose hagytak el vagy utasítottak el. Ilyenkor mi van, megáll a tudomány? :) ráadásul a mostani Párom kivételével mind vékony vagy izmos pasijaim voltak (izmos= vékonyabb alkat, nem gyúrós izomagy!)
22/L
Mért ne lenne esélyed? Vannak olyan pasik, akiknek kifejezetten a husisabb lányok jönnek be...
Mennyire vagy molett? Nem magadról de egy hasonló testalkatú nőről belinkelhetnél egy képet!
Amúgy volt már barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!