Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol?
"kiakad az álla"
Kígyó a párod vagy mi? :D Segíteni csak beszélgetéssel lehet.
bocsánat :) 25 vagyok ffi
azt mondja nincs vele baja csak vagy neki kicsi a szája vagy nekem nagy :) még vitázunk a hogy melyiket fogadjuk el.
2 éve vagyunk együtt de elejétől kezdve mondja hogy nem bírja sokáig mer elkezd fájni az álla
pedig én szeretek nyalakodni :)
mondom még tárgyalás alatt van hogy én vagyok nagy vagy az ő szája kicsi de szerintem átlag méret vagyok
18 hossz 6 átmérő
Hát az az átlagnak már a felső szintje. Nem tudom, de nekem sosem fájt az állam egy cseppet sem :D ha elfáradtam kicsit, akkor pihenek egy kicsit közben, max addig csak kézzel dolgozok. Persze van olyan, egy bizonyos idő után, amikor már nem elég pár másodpercnyi pihenő :)
22/L
Hidd el nekem, ez csak kifogás... más van a dolog mögött - ha szereti csinálni, akkor nem "akad ki az álla"! :D
A barátnőd valami más miatt nem szeret Téged orálisan kényeztetni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!