Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagol a párom, vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

A párom mostanában eléggé elhanyagol, ha tudunk beszélni akkor is lassan válaszolgat (chat), a napokban fel se jött már.

23/F

2012. jún. 30. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat ez alapjan az egy sor alapjan teljes mertekben el tudom donteni,hogy tulreagalod
2012. jún. 30. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Elhanyagol.Mi egy ilyen után mentünk szét.:)

Mért nem hívod fel?

2012. jún. 30. 16:31
 3/7 A kérdező kommentje:
utolsó, nem akarok könyörögni neki, hogy álljon már szóba velem... régen rossz, ha nekem kell keresgélnem és nem jutok az eszébe magától nem?
2012. jún. 30. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát a csajok nagyon kiszámíthatatlanok...

Nézz utána kit ismerhet(ha tudod kb.),

nézd meg hogy viselkedik egyesekkel kérdezd meg tőle, hogy mit képzel XY-ról, ha vlmi gyanús van nézz utána, és össze fog állni a kép! :)

13/F

Ne becsülj le a korom miatt! Nem nagyképűségből mondtam, csak mert általában a mi korosztályunkat le szokták becsülni! (ami érthető, mivel van pár enyhén szólva "hülye" az ismerőseim között is! :)

2012. jún. 30. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:

16:40

Te ezt melyik kerdesre gondoltad valasznak?

2012. jún. 30. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
De,régen rossz.Csak mint írtam mi pont ilyen miatt mentünk szét.Én nem mondtam,hogy rosszul esik,hogy le se sz.r..Ő meg nem vette a lapot,hogy miért vagyok furcsább..A kommunikáció hiánya..Én a helyedben elmondanám,hogy figyelj,foglalkozz velem többet,mert ez nekem kevés.
2012. jún. 30. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
DE miert is neten irogattok,miert nem talalkoztok eloben???
2012. júl. 11. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!