Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jázmin120 kérdése:
Én vagyok a bolond, vagy csak túlreagálom?
Figyelt kérdés
3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal.Én 19 ő 20 éves.Kétszer kidobott,kavart valakivel..én mégis visszafogadtam..többször bántott,megalázott engem,és azt mondja ő semmi rosszat nem csinált.Ma van a szülinapom,és még csak nem is keresett,ha hívtam most zavarok mert játszik a haverjával..A családja persze az ő oldalán áll,és szerintük semmi gond nincs azzal ahogy velem bánik...Most akkor én vagyok a bűnös?2012. jún. 26. 01:20
1/8 asddsajkléélkj válasza:
Állj már a talpadra, és dobd ki azt a bunkót! NEM ÉRDEMEL MEG!
2/8 anonim válasza:
Nem bűnös vagy, csak idióta, hogy még vele vagy.
3/8 anonim válasza:
Soha nem értem az ilyen eseteket, sok normális/rendes srác a fél életét odaadná hogy legyen egy normális barátnője (vagy egyáltalán egy barátnője), az ilyen "nem normálisakat" meg többször is vissza fogadják. Vicc ez a világ.
4/8 anonim válasza:
"Kétszer kidobott,kavart valakivel"-Na látod,már az első dobásnál hagynod kellett volna őt a csudába!Ne hagyd,hogy így bánjon veled!Ne hagyd,hogy megalázzon egy ilyen tuskó!
Kérlek,szakíts vele végleg mielőbb,mert ez a "kapcsolat" tönkre tesz Téged lelkileg és idegileg egyaránt.Ahhoz pedig még nagyon fiatal vagy!Tapasztalatból írtam,mert már sajnos nekem is volt ilyen önző,tahó alakkal kapcsolatom.Sajnos,én későn jöttem rá,hogy milyen is valójában,és már teljesen kikészített lelkileg...
Ha nem veszed rossz néven,akkor én most boldog születésnapot kívánok Neked és nagyon sok lelkierőt,hogy legyen erőd kidobni ezt az alakot és tudd őt végleg elfelejteni,hogy ne függj tőle érzelmileg!
Ne haragudj,kicsit hosszú lett!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Tudom ,hogy igazatok van,csak nem értem hogy ha az ember megbocsájt ennyi dolgot,akkor a másik miért nem képes normálisan bánni vele.
2012. jún. 26. 10:53
6/8 anonim válasza:
Ha a normális srácokat nem vennétek semmibe akkor nem kéne ilyeneken problémáznotok.
7/8 A kérdező kommentje:
ebben maximálisan igazad van...
2012. jún. 26. 20:50
8/8 A kérdező kommentje:
megverni azt tud....
2012. jún. 30. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!