Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan reagálna arra, ha elhívnám pl sétálni vagy valahova?
Figyelt kérdés
Osztálytársamról lenne szó. Feltűnt már hogy órákon sokszor téved felém a tekintete, "véletlenül" megérint. Nincs köztünk túl jó kapcsolat, de néha beszélgetünk pl szünetekben. Szerintetek hogyan reagálna, ha egyik nap megkérdezném tőle, hogy lenne-e kedve eljönni velem pl egy kávézóba vagy sétálni? Nem lesz utána ciki, ha elutasít és kitudja, hogy elmondja-e az osztálytársainknak ezt?2013. febr. 1. 22:45
1/4 anonim válasza:
Én is osztálytársammal kezdtem, de rossz vége lett és továbbra is látnom kell még évekig minden nap...keress vki mást:)
2/4 anonim válasza:
Bátraké a szerencse.:D Mivel nem ismerem a lány(?) természetét, nem tudhatom, mit fog reagálni, de azért, ha udvariasan megkérdezed abból nem lehet baj. Ha meg olyan bunkó lenne, hogy ezért kinevet, meg még el is mondja másoknak, akkor legalább rájössz, hogy nem is érdemes szóba állnod vele. Mindenképp kérdezd meg, max rájössz, hogy felesleges ábrándozni róla. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
jaj azt kihagytam, hogy én vagyok a lány
2013. febr. 2. 08:20
4/4 anonim válasza:
Jaa,nos ebben az esetben is ugyanezt tudom mondani(a tegnapi második vagyok),persze nem tudom hány évesek vagytok, mert mondjuk azért ugye egy 12-13 éves nem biztos, hogy elég komoly ehhez egy srác,bár ki tudja? Viszont mondjuk 16 évesen már nem szoktak a fiúk lányokat visszautasítani. :D Írtad, hogy szoktatok beszélgetni, ez azért jó szerintem. Persze előfordulhat kamasz fiúknál, hogy begyulladnak egy lánytól, de ez természetes, majd kinövik. Amúgy szerintem egy fiú mindenképp pozitívumnak gondolja, ha egy lány szeretne vele barátkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!