Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hinné, hogy akarok tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hinné, hogy akarok tőle valamit, ha elhívnám valahová?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel elég jóban vagyunk, facebook-on szoktunk chatelni, amúgy meg egy szakra járunk egyetemen, szóval gyakran vagyunk együtt órán, néha sulin kívül is csinálunk valamit, de ez nagyon ritka, és azt eddig mindig ő kezdeményezte. Nekem van barátom, akivel igaz még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de nagyon szeretem és nyilván nem akarok rajta kívül mást. :)

Csak azért félek, hogy ez a srác félreértené, mert még régebben csókolóztunk, aztán ki tudja ebből így mi jönne le neki. Amúgy csak sörözni hívnám, mert most lesz vége hamarosan a vizsgáinknak, aztán most már ráérünk. (viszont próbálok elég óvatos lenni ilyen téren, mert volt már, hogy ezt másik félreértették)

Ja és a barátom tud erről, nem zavarja, bízunk egymásban... szóval ehhez a részéhez a dolognak nem kérek tanácsokat. :)

21L

2013. jan. 21. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Aha... de az egódat azért növelné hogy "de jó szeret velem lenni a srác akivel régen smároltam tehát azért tuti bejövök neki"... Amúgy nem tudom, miért nem tisztázhatod ezt le vele, hogy véletlenül se értse félre?
2013. jan. 21. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Kinőttem már ebből, hogy el legyek attól ájulva, hogy úristen bejövök valakinek... :)

Sőt, pont azt vettem észre, hogy egyáltalán nem nagy művészet elérni bárkinél is, hogy bejöjjek neki (nem csak nekem, igaz ez szerintem bárkire kb, aki jól tudja "használni" a személyiségét), szóval bevallom ez engem már nem tud meghatni :D

Viszont sajnos néhány jól induló barátságom elbukott ilyesmin, nem szeretném, hogy bármi félreérthető legyen... mert tudod, sokszor van, hogy egyébként a srác nem is akarna semmit (jó persze megvan a szimpátia, ha már barátkoztok), de ha van egy kis mozzanat, amiről azt gondolja, hogy hmm bejön a csajnak, akkor elkezd róla másképp gondolkozni, na és ezt szeretném elkerülni.

2013. jan. 21. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha egy lány elhívna sörözni, azt baráti kezdeményezésnek venném (főleg, ha tudom, hogy van barátja). Szóval emiatt szerintem ne aggódj. Gondolj bele fordított esetben: 21 évesen már Te is rendelkezel annyi tapasztalattal és tiszta látással, hogy nem kevered össze a baráti közeledést és randit.
2013. jan. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!