Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám szerint k*rva vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint k*rva vagyok, mert lefekszem a barátommal. Szerintetek normááális?

Figyelt kérdés

18 vagyok, ő az első barátom, és már fél éve együtt vagyunk. Nőgyógyászhoz is elmentem már, írt fel fogamzásgátlót, ami mellesleg a hormonproblémám kezelésére is jó. Azt mondta anya, hogy egy k*rva vagyok, és minden lány az, aki házasság előtt lefekszik a barátjával, meg hasonlók... Én elhiszem h más világban nőttünk fel, de ez mégis durva.. Veszekedés közben meg olyanokat szokott a fejemhez vágni, hogy menjek a fiúmhoz és b*assam meg magam mert már látja, hogy azért viselkedek így, mert hiányom van.. Az a legelkeserítőbb, hogy látom, komolyan gondolja...

Mihez kezdjek ezzel a szituval, segítsetek!

18/L

2013. febr. 1. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt mondja az "anyukám". Ő irigy hogy fiatal vagyok, és jó jegyeim vannak, soha semmiben nem támogat, a továbbtanulásom se díjazza. Ő baja, pedig jól nevelt(nem miatta), jó tanuló, normális lány vagyok, első barátom, 3 éve járunk, 18 vagyok, és világ kvájának elmond. Mikor egy-két rokonnak elmondta, csak röhögtek rajta, anyósom meg köpni nyelni nem tudott, mikor ezt anyám elmondta neki. Végül csak ennyi kérdezett: mit vártál?

A te anyud se a nagy vallásfanatizmusa miatt mondja ezt, csak irigy rád.

2013. febr. 1. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy a hazassag utan lehet csak szexelni a katolikus vallas alapja. Tiszteletben kell tartani, ha o ezt gyakorolja, de nem lehet tul hithu katolikus, ha kozben olyan szavakat hasznal, hogy "bas.zatok". En is eltudom kepzelni, hogy feltekeny, szerintem engedd el a fuled mellett az ilyen beszolasait. Ha nem tilt tole, akkor nincs nagy baj, vegy nagy levegot, es bologass neki. Azzal lenyguszik, mig ha ellenkezel, csak olaj a tuzre. A baratoddal meg csak felelossegteljesen! ;)
2013. febr. 1. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:
ismerős, az én anyum is csak vita alkalmával hozza fel az ilyenfajta "sérelmeit", ezzel pedig szépen elérte,hogy nem mondok el neki az égadta világon semmit. de nem is érdekel a véleménye amúgy, én voltam a bolond, hogy régen beszélgettem vele...
2013. febr. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!