Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint k*rva vagyok, mert lefekszem a barátommal. Szerintetek normááális?
18 vagyok, ő az első barátom, és már fél éve együtt vagyunk. Nőgyógyászhoz is elmentem már, írt fel fogamzásgátlót, ami mellesleg a hormonproblémám kezelésére is jó. Azt mondta anya, hogy egy k*rva vagyok, és minden lány az, aki házasság előtt lefekszik a barátjával, meg hasonlók... Én elhiszem h más világban nőttünk fel, de ez mégis durva.. Veszekedés közben meg olyanokat szokott a fejemhez vágni, hogy menjek a fiúmhoz és b*assam meg magam mert már látja, hogy azért viselkedek így, mert hiányom van.. Az a legelkeserítőbb, hogy látom, komolyan gondolja...
Mihez kezdjek ezzel a szituval, segítsetek!
18/L
Nekem is ezt mondja az "anyukám". Ő irigy hogy fiatal vagyok, és jó jegyeim vannak, soha semmiben nem támogat, a továbbtanulásom se díjazza. Ő baja, pedig jól nevelt(nem miatta), jó tanuló, normális lány vagyok, első barátom, 3 éve járunk, 18 vagyok, és világ kvájának elmond. Mikor egy-két rokonnak elmondta, csak röhögtek rajta, anyósom meg köpni nyelni nem tudott, mikor ezt anyám elmondta neki. Végül csak ennyi kérdezett: mit vártál?
A te anyud se a nagy vallásfanatizmusa miatt mondja ezt, csak irigy rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!