Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint k*rva vagyok, mert lefekszem a barátommal. Szerintetek normááális?
18 vagyok, ő az első barátom, és már fél éve együtt vagyunk. Nőgyógyászhoz is elmentem már, írt fel fogamzásgátlót, ami mellesleg a hormonproblémám kezelésére is jó. Azt mondta anya, hogy egy k*rva vagyok, és minden lány az, aki házasság előtt lefekszik a barátjával, meg hasonlók... Én elhiszem h más világban nőttünk fel, de ez mégis durva.. Veszekedés közben meg olyanokat szokott a fejemhez vágni, hogy menjek a fiúmhoz és b*assam meg magam mert már látja, hogy azért viselkedek így, mert hiányom van.. Az a legelkeserítőbb, hogy látom, komolyan gondolja...
Mihez kezdjek ezzel a szituval, segítsetek!
18/L
Nagyanyám ugyanezt csinálta anno Anyával. Hát nincs is szép nagy családi összhang.
Ez egyszerűen idiotizmus. Anyád egy hül*e pic*a (bocs), a helyedben többet nem szólnék hozzá. Ha valakinek ilyen a felfogása azzal nem lehet mit kezdeni.
Az még am az egészben az érdekes, hogy máskor simán megengedi h hétvégén nála aludjak, mikor nőgyógyásznál voltam, oda is elkísért, szóval általában úgy csinál, mintha nem lenne vele semmi baja. De mikor veszekszünk, teljesen mindegy, miről van szó, valahogy mindig szóbahozza a témát, egy olyasmi beszólással h menjek csak a fiúmhoz, ha ő el tud engem viselni, meg.. ajj már annyira elegem van ebből. Utoljára tegnap veszekedtünk, de ismét megkaptam ezt a jelzőt. Én meg mondtam neki h nem igaz, h mindig az én szexuális életemmel foglalkozik, és hogy fordított esetben számomra undorító lenne belegondolni is, ők mit csinálhatnak apával, hogy bír állandóan ilyeneken járni az esze.
Azt is mondta, h csak idő kérdése, és mindenki ugyanezt fogja rólam gondolni, hogyha megtudják majd h én a barátomnál szoktam aludni... Én azzal vágtam vissza, h nyugodtan ossza meg a nézeteit másokkal is, de készüljön fel, h körbe fogják nevetni.
Nem hiszem h látszódott rajtam, igyekeztem flegmának mutatkozni, de már a sírás kerülgetett. A baráyomnak se akarom elmondani, mert attól félek, h így még jobban tartana anyáéktól. Azt szokta mondani h a szülőkkel kapcsolatban nincsenek túl jó tapasztalatai, meg mindig meg van szeppenve a közelükben.. Remélem nem fog anya majd nekiállni ha olyanja van.. Féltem szegényt tőle.
Neked van igazad, kétségtelen. Viszont ezt úgy hozd tudtára, hogy megmaradjon a lány-anya felállás erkölcsi tekintetben IS.:)
Nehéz feladat, de értelmes lánynak tűnsz. Hajrá!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!