Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám szerint k*rva vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint k*rva vagyok, mert lefekszem a barátommal. Szerintetek normááális?

Figyelt kérdés

18 vagyok, ő az első barátom, és már fél éve együtt vagyunk. Nőgyógyászhoz is elmentem már, írt fel fogamzásgátlót, ami mellesleg a hormonproblémám kezelésére is jó. Azt mondta anya, hogy egy k*rva vagyok, és minden lány az, aki házasság előtt lefekszik a barátjával, meg hasonlók... Én elhiszem h más világban nőttünk fel, de ez mégis durva.. Veszekedés közben meg olyanokat szokott a fejemhez vágni, hogy menjek a fiúmhoz és b*assam meg magam mert már látja, hogy azért viselkedek így, mert hiányom van.. Az a legelkeserítőbb, hogy látom, komolyan gondolja...

Mihez kezdjek ezzel a szituval, segítsetek!

18/L

2013. febr. 1. 15:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
uhh... ez azért durva. hát az biztos, hogy más felfogása van, és ebben a korban már nem változnak az emberek. ez egyáltalán nem normális, de nem tudom, hogy mit csinálj. én elköltöznék,az biztos. hogy mondhat valaki ilyeneket a lányának??:O
2013. febr. 1. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég furcsa anyukád felfogása.
2013. febr. 1. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádat te ismered, neked kell tudni, hogy lehet kezelni. Tény, hogy nincs igaza. Legegyszerűbb, ha beletörődsz, hogy véleménykülönbség van, és nem próbálod meggyőzni, meg nem is hallgatsz rá. Idővel majd megunja/megszokja a dolgot.
2013. febr. 1. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
az anyukáknak sokszor nagyon nehéz elhinni, felfogni, hogy kislányuk felnőtt. félt téged, de most kicsit tényleg túlreagálta a dolgot. ne foglalkozz vele, neked van igazad.
2013. febr. 1. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
nekem is ezt mondta...én meg rávágtam: te meg egy irigy liba vagy....
2013. febr. 1. 15:12
 6/13 A.Romanov ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy csak az irigység beszél belőle? Hiányoznak a fiatal évei... Egy olyan döntést hogy az ember vár házasságig a szexel nem lehet ráerőltetni senkire. Én hívő emberként mondom ezt. Anyukád furcsa.
2013. febr. 1. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Wow, elég furcsa felfogása van...még ha 15 lennél...másik meg hogy házasság előtt megtiltaná...magyarázd el neki a verziódat, de nem hiszem hogy megértené. A másik pedig az hogy ez a te életed, nem az övé.
2013. febr. 1. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Nagyanyám ugyanezt csinálta anno Anyával. Hát nincs is szép nagy családi összhang.

Ez egyszerűen idiotizmus. Anyád egy hül*e pic*a (bocs), a helyedben többet nem szólnék hozzá. Ha valakinek ilyen a felfogása azzal nem lehet mit kezdeni.

2013. febr. 1. 15:23
 9/13 A kérdező kommentje:

Az még am az egészben az érdekes, hogy máskor simán megengedi h hétvégén nála aludjak, mikor nőgyógyásznál voltam, oda is elkísért, szóval általában úgy csinál, mintha nem lenne vele semmi baja. De mikor veszekszünk, teljesen mindegy, miről van szó, valahogy mindig szóbahozza a témát, egy olyasmi beszólással h menjek csak a fiúmhoz, ha ő el tud engem viselni, meg.. ajj már annyira elegem van ebből. Utoljára tegnap veszekedtünk, de ismét megkaptam ezt a jelzőt. Én meg mondtam neki h nem igaz, h mindig az én szexuális életemmel foglalkozik, és hogy fordított esetben számomra undorító lenne belegondolni is, ők mit csinálhatnak apával, hogy bír állandóan ilyeneken járni az esze.

Azt is mondta, h csak idő kérdése, és mindenki ugyanezt fogja rólam gondolni, hogyha megtudják majd h én a barátomnál szoktam aludni... Én azzal vágtam vissza, h nyugodtan ossza meg a nézeteit másokkal is, de készüljön fel, h körbe fogják nevetni.

Nem hiszem h látszódott rajtam, igyekeztem flegmának mutatkozni, de már a sírás kerülgetett. A baráyomnak se akarom elmondani, mert attól félek, h így még jobban tartana anyáéktól. Azt szokta mondani h a szülőkkel kapcsolatban nincsenek túl jó tapasztalatai, meg mindig meg van szeppenve a közelükben.. Remélem nem fog anya majd nekiállni ha olyanja van.. Féltem szegényt tőle.

2013. febr. 1. 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Neked van igazad, kétségtelen. Viszont ezt úgy hozd tudtára, hogy megmaradjon a lány-anya felállás erkölcsi tekintetben IS.:)

Nehéz feladat, de értelmes lánynak tűnsz. Hajrá!;)

2013. febr. 1. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!