Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 32 eves pasinak hogy jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 32 eves pasinak hogy jut egyaltalan eszebe egy 15 eves kiscsajjal kavarni?

Figyelt kérdés
Nem kamu a kerdes, az a pasi, aki velem akart jarni, felszedett 1-2honapra egy 15 eves csajt... A pasirol tudni lehet, hogy nagy nocsabasz, de egy 15evessel. Mit adhat neki ez a szinte meg gyerek?
2013. febr. 1. 11:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez ment pár száz éve. Itt sem volt "normális" szerintem.

Jó helyen tapogatózol, nem pont náluk, de a környéken bőven.

2013. febr. 1. 23:31
 32/40 anonim ***** válasza:
Illetve az biztos, hogy az araboknál elég sok helyen van ilyesmi. Sok más fura, számunkra érthetetlen dologgal együtt.
2013. febr. 1. 23:39
 33/40 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy ez ment pár száz éve. Itt sem volt "normális" szerintem."

Látom, nem nagyon tudsz kilépni a saját kultúrád korlátaiból még annyira sem, hogy logikusan átgondold a dolgokat.

Az, hogy mi a normális, teljesen szubjektív dolog. Ez nem olyan dolog, mint egy matematikai vagy fizikai törvényszerűség, aminek az igazságtartalma logikusan, feketén-fehéren levezethető és eldönthető.

Teljes mértékben az adott emberi közösségtől függ.

Vannak pl. olyan elmaradott törzsek még ma is, ahol a férfiak harcossá avatási szertartásába beletartozik az, hogy a leendő harcoson homoszexuális aktust követnek el a többiek. Az például ott, a saját szemszögükből, a saját értékrendjükben teljesen normális, természetes dolog.

Egy európai kultúrájú embernek meg hányingere van még a gondolattól is.

De biztosan léteznek fordított példák is; Például el bírom képzelni, hogy a számunkra természetes orális szex bizonyos helyeken/kultúrákban tabunak, gusztustalannak, undorító dolognak számít.

2013. febr. 2. 09:25
 34/40 anonim ***** válasza:

Nem kell annyit magyarázkodnod. Megértem, te még kevesett társalogtál velem.

Itt sem volt normális = már magát azt a kort sem tartottam normálisnak.

Továbbá, feltűnőek számomra az erős, kettős mércék. Ha kényszerítik a lányt a házasságra néhol 14-15 évesen, vagy itt gyakran férjhez adták 15-16 évesen őket, az "normális", míg manapság, ha önön akaratából veszti el a szüzességét, az emberek azonnal jönnek a "milyen gyerek, milyen fejletlen még!" szöveggel.

2013. febr. 2. 14:32
 35/40 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elfogtok ítélni, de Shevy-nek igaza van. Az én apám sosincs itthon, mindig utazik, lényegében hárman élünk egy családban. Én és a nővérem. Sokkal jobban vonzódok az idősebb férfiakhoz tizenévesen. De fel tudom azt is mérni, hogy egy ilyen kapcsolat lányegében nem működőképes, ráadásul a szüleim is lenyakaznának. Ugyanúgy 15 éves fiúkkal jártam még csak, maximum 16, mert van annyi eszem, hogy ne kezdjek ki egy nálam 10, vagy akár 5 évvel idősebbel.
2013. febr. 7. 17:25
 36/40 anonim ***** válasza:
sajnos vannak pedofilok..... és többvan mint gondolnánk
2013. febr. 7. 17:26
 37/40 anonim ***** válasza:
egy 15 éves kis csajnak nincsenek nagy igényei, könnyű neki megfelelni.. egy-két kedves szó után szerelmes lesz, a pasi meg örül, h hülyítheti..
2013. febr. 7. 17:47
 38/40 Pj0tr ***** válasza:

Mennyi "értelmes" ember. Csak azt nem gondolja végig senki, hogy az a 15 éves csajszi nem 15nek néz ki. Innen gratula a pedofilozóknak, olvasd el mi az első nekifutásnak, mert aki olyan szavakat használ, amit nem ért az nagyon beégeti magát.

A feljelentős verzióhoz. Gratula (ez a nap már csak ilyen, gratulálni kell mindenkinek). Jelentsétek fel, de remélem - nem szeretek másnak rosszat kívánni - feljelent becsületsértésért, rágalmazásért. Mondjuk valószínűbb, hogy a rendőrségen kiröhögik, amikor közli, hogy a 15 éves lánya idősebb férfival jár. Ne keverjük a jogot az erkölcsökkel. És akkor meg is érkeztünk az iszlám világhoz (amit nagyon sokan elítélnek pedig nem is értik), ahol eléggé keveredik a kettő. Vegyétek ki a fejetek a seggetekből és gondoljátok végig, hogy a mi kultúránk az ő szemszögükből egy dekadens erkölcsi posvány.

Nem beszélve arról, hogy csak egy tulajdonságára vagytok kiakadva a csajnak. A kora. Pedig 15 és 15 éves között is van különbség. Sőt - remélem újat nem mondok - van, hogy egy 15 éves szellemileg/érzelmileg/testileg érettebb mint egy 20 éves.

A hölgyemény pedig simán simán lehet, hogy már most élvezi az élet minden lehetőségét. Ha már ítélkezni akartok, akkor ne diszkriminatívan tegyétek. Ne feltétlenül egy kétcopfos, kockás szoknyás lányt lássatok magatok előtt, ha azt mondják, hogy 15 éves!

Objektív infót pedig nem fogunk megtudni, mert a kérdező erősen hajaz a savanyú a szőlő esetre.

2013. febr. 8. 08:33
 39/40 anonim ***** válasza:
Utolsó! igen valószínű, hogy a 15 éves kis csaj 20 évesnek néz ki, sőt felnőtt fejjel gondolkodik, a 32 éves pasi meg 20 éves fejjel.. nem mondom van érett gondolkodású tinédzser a fiatalok között, de nem ez a jellemző, ha megnézed a mai fiatalokat, az pedig, hogy valaki nemileg érett. Mert nőies, fejlett, nemileg érett, az még nagyon messze áll attól, hogy ő összejöjjön egy 32 éves férfival. És igazából nem egy olyan kultúrából kéne példákat sorolni, ahol a szülőnek a mai napig joga van megölni a saját gyermekét ha az házasságot tör. Ez egy primitív, és barbár civilizáció, ahol ezt engedik, és jó, hogy mi legalább már nem itt tartunk. Egy 32 éves férfi aki pedig összejön egy 15 éves lánnyal, annál komoly gondok lehetnek. Nekem is van a környezetemben ilyen kapcsolat, és a hapsi felelőtlen, komolytalan, megbízhatatlan. Ez a jellemző.
2013. febr. 8. 09:30
 40/40 anonim ***** válasza:

"Vegyétek ki a fejetek a seggetekből és gondoljátok végig, hogy a mi kultúránk az ő szemszögükből egy dekadens erkölcsi posvány."

Szerintem az övéké nem, mert nem ítélem el a homoszexualitást (ott állítólag NAGYON megy fű alatt, ami érthető!).

Bár a gyermek, kisfiú prostitúciót, tömeges lány prostitúciót már igen... még ha a sajátjaikra vigyáznak is. A vallásuk egy dolog. Amit művelnek (számomra bizonyítottan, mert nem egy ismerősöm élt kint)- megint másik dolog. A vallásukban sem helyeslek mindent, de ne keverjük a kettőt.

Arról nem is beszélve, hogy a kislányokat néha akaratukon kívül megrontó férfiakat kövezném meg kissé. :)

2013. febr. 8. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!