Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 32 eves pasinak hogy jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 32 eves pasinak hogy jut egyaltalan eszebe egy 15 eves kiscsajjal kavarni?

Figyelt kérdés
Nem kamu a kerdes, az a pasi, aki velem akart jarni, felszedett 1-2honapra egy 15 eves csajt... A pasirol tudni lehet, hogy nagy nocsabasz, de egy 15evessel. Mit adhat neki ez a szinte meg gyerek?
2013. febr. 1. 11:32
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Hát egyik fél sem komplett!

A 32 éves azért mert gyerekkel kezd (mert "szűk", satöbbi)

A 15 éves meg mert egy kis naív, aztán eldől neki.

Fuj, eszem ágában se lenne egy szinte gyerekkel kezdeni, pedig még nem értem teljesen a 3. x-hez!

Akkor inkább egy igényes prostit felkeresni.

2013. febr. 1. 13:10
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Talán úgy, hogy ma egy 15 éves úgy néz ki és öltözködik, mint egy 20 éves, feslett erkölcsű r*banc.

Szóval talán nem kéne az ostoba kis p*csáknak sminkelni magukat, meg kirakni a s*ggüket/cs*csüket a kirakatba, és főleg nem kéne kocsmába/diszkóba/egyáltalán bármilyen felnőtt szórakozóhelyre járniuk, és legfőképpen úgy kéne viselkedniük, ahogy az egy 15 éves gyerekhez illik, és akkor nem történnének ilyenek.

2013. febr. 1. 13:26
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
22. Pont olyan országokban dúl legjobban a "kislányprostitúció", ahol elfátyolozva járnak a nők. Vagy férjhez adják 13-14 évesen, vagy gyakran maga a család "futtatja". Erről ennyit.
2013. febr. 1. 13:43
 24/40 anonim ***** válasza:

Az "elfátyolozós" országokban k*rvára nem futtatnak 15 éves lányokat, mert ott eléggé kritikus kérdés, hogy megőrizze a szüzességét a házasságig.

Az már más kérdés, hogy 15 évesen már akár férjhez mennek, de az ott a hagyomány, a kultúra része.

2013. febr. 1. 16:51
 25/40 anonim ***** válasza:

Aha. És akkor, ha a kultura része, már simán mehet, mindegy hány éves. Akaratán kívül hozzá lehet adni valakihez a gyereklányt.

Azt sem tudom, miért van mégis annyi (helybeli!) kis fiatal prosti azokban az országokban?

(Bár valószínűleg azért, mert aki megengedheti magának, tizenévesen férjhezadja a lányát, aki meg nem, az "megél" belőle).

Vannak kinti ismerőseim, úgyhogy tudom.

Fura kettősség. Halállal büntetik a homoszexualitást, sok helyen, mégis futtatnak kis gyerekfiúkat is.

2013. febr. 1. 17:03
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Az a 15 éves, aki összeáll egy 32 évessel, se nem ártatlan, se nem érintetlen. Van jó pár 15-16 éves ismerősöm, akik idősebbnek néznek ki, mint egy 25 éves nő.

Egy értelmes, kislányos 15 évesnek meg eszébe nem jutna beadni a derekát egy felnőtt f.szinak, már csak a neveltetése miatt sem.

2013. febr. 1. 18:46
 27/40 anonim ***** válasza:
57%
Ha anno hozzám jött volna egy 32 éves pali mikor még 2.-os gimis voltam szerintem sírva futottam volna haza, akkoriban még a velem egykorú srácok se nagyon érdekeltek. Ha most hajtana egy ilyen korú fazon a 15 éves gyerekemre, hivatalosan menne a feljelentés (nem érdekel hogy alaptalan vagy nem, rángassák csak meg) meg lehet este pár hivatlan vendég felkeresné a házában. Semmiképp se normális,az ilyen kapcsolat és mind a 2 félnél nagy gondok vannak fejben.
2013. febr. 1. 19:12
 28/40 anonim ***** válasza:

ma 19:12

És itt érkezünk el a legnyagyobb problémához.

A Szülei (a kislánynak) ezt hogy engedhetik? Merto lyan nem létezik ,hogy egy iylen hirü dolog titokban maradjon (utcán lebukás pletykák stb.) a szülei elött.

2013. febr. 1. 19:13
 29/40 anonim ***** válasza:
persze, egyértemű hogy súlyosan defektes a kiscsaj nevelése is
2013. febr. 1. 21:09
 30/40 anonim ***** válasza:

"Aha. És akkor, ha a kultura része, már simán mehet, mindegy hány éves. Akaratán kívül hozzá lehet adni valakihez a gyereklányt."

Figyelj, a mi kultúránkból indulsz ki, azt tekinted "normális"nak, ezért ezt úgysem értheted meg. Persze szerintem sem normális dolog, de valójában minket is csak pár száz év választ el ettől, régen még itt is ez ment.

"Azt sem tudom, miért van mégis annyi (helybeli!) kis fiatal prosti azokban az országokban?"

Nem tudom, hogy melyik országokról beszélünk, de pl. Szaud Arábiában vagy Iránban kizártnak tartom, hogy ilyesmik vannak.

2013. febr. 1. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!