Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tetszik külsőleg de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik külsőleg de mégis vonzódom hozzá ez mi?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom. Ő az egyetlen. Nem jön be külsőleg, egyáltalán nem jó pasi. De nagyon jól érzem vele magam, imádom a poénjait, hogy udvarias, hogy törődik velem. Most akkor kezdek belesni? Újabban csak rá gondolok, alig várom hogy találkozzunk stb.
2013. jan. 31. 09:41
1 2
 11/17 anonim válasza:
expasim se néz ki jól, mégis nagyon sokáig voltunk együtt és még most is szeretem... Amint lehetőségem lenne rá, mennék vissza hozzá, pedig már hosszú idő eltelt azóta hogy dobott..és ugyanúgy vonzódom hozzá..
2013. jan. 31. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Csak haverként kedveled. Lányok ne hazudjatok magatoknak is! Csak olyan pasival járjatok aki belső-külső szempontjából is tökéletes számotokra. Most azért mert jó vele beszélgetni és összejöttök aztán az első vitánál felhozod hogy "hogyan nézel már ki"?
2013. jan. 31. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak. Én is jártam már úgy, h összejött velem a lány, aztán meg azért szakítottunk 2 hónap után, mert nem tetszettem neki külsőre, így nem tudott belém szeretni.
2013. jan. 31. 12:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, olyan fura érzés. Lehet tényleg csak barátként kedvelem. Most így belegondoltam hogy lefeküdnék-e vele, és erre sem tudnék válaszolni. Talán igen, talán nem. De lehet tényleg csak ennyi, hogy jó vele beszélgetni meg hülyéskedni. Max csak kipróbálnám így elméleti szinten hogy milyen lehet vele, de járni nem biztos hogy tudnék vele. Meg mondjuk az is hátráltatna benne, hogy ismerem a rossz tulajdonságait, tudom hogy bánik a lányokkal. Mert egyébként volt neki nem 1-2-3 barátnője. Gyakran cserélgeti. Szerintem azok a lányok is így vannak vele mint én :D Hogy kedvelik a személyisége miatt.
2013. jan. 31. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem. Ha a személyisége miatt kedvel egy lány egy fiút, akkor csak barátként kedveli. Lehet h azoknak a lányoknak tényleg tetszett.
2013. jan. 31. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Asszem tudom ki vagy! :))))
2014. jún. 30. 12:06
 17/17 anonim ***** válasza:

10 Sajnos a kémiát nem szerettem a fizikát inkább.

🙊🙊🙊

ápr. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!