Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem is igazán tetszik egy fiú de mégis vonzza a tekintetem?

Figyelt kérdés

Ha elmegy mellettem megdobban a szívem, és mindig őt figyelem, holott annyira azért nem helyes. Jó vannak rajta dolgok amik nagyon tetszenek, de annyira azrt nem tetszik. De mégis állandóan figyelem, keresem, ha meglátom dobog a szívem , pedig nem is ismerem.

Mi ez az érzés? 15/L

2012. máj. 13. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
biztos olyan ronda, h vonzza a tekintetet, van ilyen.
2012. máj. 13. 14:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Ajj légyszíves! Nagyon fontos, hogy megtudjam mit érzek, mert eddig vagy tudtam, hogy na igen ő tetszik nekem, vagy teljesen egyértelmű volt, hogy ő nem jön be. De most nem tudom mi van.
2012. máj. 13. 15:01
 3/10 KissDory válasza:
LOL... képzeld én is ugyan így vagyok. Szerintem egyszerűen azért nézed mert feltűnő dolgokat csinál és tudat alatt tetszik neked. Amúgy erre egyszerű a megoldás: ne nézd, ne gondolj rá, ne ábrándozz vele.
2012. máj. 13. 15:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem csinál feltűnő dolgokat. Teljesen átlagos.
2012. máj. 13. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
vagy mert érdekesnek találod legbelül...
2012. máj. 13. 19:32
 6/10 anonim válasza:

hol laksz? XD

(ismerek egy hozzád hasonlóan viselkedő lányt)

2012. máj. 13. 22:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát azért várok még válaszokat, de köszönöm az eddigieket! :)

Szolnoki vagyok de biztosan nem rám gondolsz mert nem mondtam el még senkinek!

2012. máj. 14. 13:59
 8/10 anonim válasza:
Ha meglátod dobog a szíved? Nekem máskor is..
2012. jún. 21. 20:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Hűha okos hozzászólás. Szövegértés 1-es. Nem azt írtan, hogy "dobog" hanem, hogy "megdobban". Tudod, ezt így szokták kifejezni. De nyilván be kellett írni valami nagy májer dolgot... -.- Csak nem jól sült e l xd Van ilyen :DD
2012. jún. 21. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért látod mert ha messze is van pofátlanul olyan szögbe áll hogy pont ráláss.Ha megfordulsz akkor megint "jól helyezledik", a szeme sarkából meg figyel és élvezi hogy dühít, tudja, hogy kiütném de azt is hagyná. Szörnyű alakok ezek!

Folyton a látótérben vannak és még harsányan beszélnek, feltűnősködnek.

ápr. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!