Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ismerkedtem egy nővel, nagyon megvan a közös hang, meg minden, de nem igazán szép, mégis teteszik ez miért van?
Figyelt kérdés
szóval ha meg kéne fogalmazni mi tetszik benne az nem menne,ha azt,hogy mi nem akkor elég sok nem szép rész találnék rajta.
pl:száj,haj,arc forma,stb
szóval miért van az,hogy tetszik valaki aki nem szép
2013. jan. 20. 01:55
2/9 anonim válasza:
olvasd el a parfüm c könyvet és esetleg rájössz.
van aki a szemednek tetszik,meg van aki a f@szodnak,orrodnak.
ideális esetben meg találkozik a kettő/három/.
3/9 anonim válasza:
A kémia...
Nekem alapból nem tetszenek a tökéletes szépségek, mert a hibát keresem rajtuk.
Viszont tökre bejönnek a nem kimondottan szép lányok. Nem a nagyon csúnyák, hanem azok akik teljesen természetesen szépek, akik belülről sugározzák a nőt, nem kívülről...
4/9 anonim válasza:
Mert a szépségnek és a tetszésnek nem sok köze van egymáshoz.:)
5/9 anonim válasza:
"A lélek szépsége becsesebb a test szépségénél...."
6/9 Pixi3 válasza:
Hát szerintem az is elég gyakori eset, hogy valaki a természetével, csábít el és nem a külsejével. Vagy a barátságból kialakult párkapcsolatok.
7/9 anonim válasza:
Mert a belső értékek fontosabbak (klíma bőrülés)
8/9 anonim válasza:
hány éves vagy? amúgy meg nem lehet, hogy a szemed látja, hogy nem szép a szája, vagy az arcformája, de mégis tetszik az, hogy ilyen?
9/9 anonim válasza:
Aalcsony igényszint, nem vagy a külsőségek embere. TAlán áldás hogy ilyen jellem vagy. Én olyan nővel aki külsőre nem tetszik, ha baltát fognának a fejemhez, akkor sem szexelnék, mert undorodnék tőle. Jó neked,hogy bárkivel megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!