Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik külsőleg de mégis vonzódom hozzá ez mi?
És itt jön az a mondás... Nem minden a külső :D
Nem biztos h beleestél,de több mint valószínű az olvasottak után én azt gondolom )h többet érzel iránta.
első: hány éves vagy?
második: én szerintem valóban vonzódsz hozzá,de gondolom a kinézete megakadályoz abban h össze jöjj vele..ha tévedek javíts ki :D
Szerintem ha ennyire jól kijöttök, akkor akármi lehet belőle :) Neakadályozzon a külseje! Nem lehet mindenki álompasi!!
Vagy annyira nem tetszik, hogy képtelen lennél járni vele?
Hogy érted hogy vonzdsz hozzá?
Kémia.
És nem minden a külső. Én is vonzódtam már olyan sráchoz, aki nem annyira volt az esetem, megesik a legjobbakkal is. :)
Sőt előző, meg mostani srác akikkel randiztam szintén nem igazán az eseteim, mégis baromira vonzóak a szememben, én se értem miért, de már nem próbálom megfejteni, mert jól érzem magam. :DD
Ha szeretnél tőle valamit, miért ne? Ha kifejezetten taszít, akkor talán nem fog működni, de ha csak nem kifejezetten az ideálod, akkor még működhet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!