Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak szól a kérdés. Te mellém ülnél? (Képpel)
Gondolom, ha már valaki mellé le kell ülni, azért az ember ha lehet, próbál olyat keresni aki szimpatikus, legalább is én így vagyok vele. Viszont a legtöbb esetben, valahogy mellém nem ülnek le, vagy csak amikor tényleg nincs hely.../mondjuk van ennek is jó oldal, hogy nem kell a piaszagú öreg alkeszokat szagolgatni/ Amúgy tök átlagos srác vagyok, meg tiszta is, még mielőtt valaki ezzel jönne:D Szóval wác dö problem?
Képet üzentben küldök.
Kort mellékeljetek köszöntem:)
Reggel meg pont ez a kérdés jutott eszembe. Egy srác mellé ültem le, aki folyton bambult.
Nem te voltál az véletlenül kérdező? A srácnak iPhone-ja volt és igénytelen haja :o
Küldhetsz nekem is képet, 24N vagyok.
Én csak nénik és bácsik mellé nem szoktam leülni, mert nem akarom, hogy elkezdjenek nekem politizálni vagy a reumájukról beszélni. :)
Köszi. :) Ahogy mondtad, átlagos srác vagy... kétlem, hogy bárki az undor miatt ne ülne melléd. Ha nem vagy mogorva, ha nem lógsz át félig a másik ülésre és nem teszed fel a lábad az előtted ülő nyakába, akkor valószínű, hogy csak véletlen. Sőt, az is lehet, hogy csak beképzeled...
Viszont még eszembe jutott valami ezzel kapcsolatban; néha, ha tetszik valaki, akkor nem mellé ülök, hanem ha van rá lehetőség, akkor inkább szembe vele (akár távolabb is), hogy jól rálássunk egymásra.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!