Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknak szól a kérdés. Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak szól a kérdés. Te mellém ülnél? (Képpel)

Figyelt kérdés

Gondolom, ha már valaki mellé le kell ülni, azért az ember ha lehet, próbál olyat keresni aki szimpatikus, legalább is én így vagyok vele. Viszont a legtöbb esetben, valahogy mellém nem ülnek le, vagy csak amikor tényleg nincs hely.../mondjuk van ennek is jó oldal, hogy nem kell a piaszagú öreg alkeszokat szagolgatni/ Amúgy tök átlagos srác vagyok, meg tiszta is, még mielőtt valaki ezzel jönne:D Szóval wác dö problem?

Képet üzentben küldök.

Kort mellékeljetek köszöntem:)

2013. jan. 31. 00:41
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Reggel meg pont ez a kérdés jutott eszembe. Egy srác mellé ültem le, aki folyton bambult.

Nem te voltál az véletlenül kérdező? A srácnak iPhone-ja volt és igénytelen haja :o

2013. jan. 31. 16:20
 32/48 A kérdező kommentje:
Nem én voltam, tegnap viszont mellém, meg egy tipikus idióta pláza pic/sa ült le aki úgy bevolt parfümözve, hogy nem tudtam eldönteni, hogy ezt most támadásra vagy védekezésre használja:D nem te voltál az?
2013. jan. 31. 16:23
 33/48 anonim ***** válasza:
15 vagyok, ha nincs egyszemélyes üres vagy üres kétszemélyes hely akkor nem ülök le. Soha, senki mellé:D mert van aki nem szimpi és ha valaki szimpi akkor meg tuti nem mernék:D
2013. febr. 2. 12:14
 34/48 anonim ***** válasza:

Küldhetsz nekem is képet, 24N vagyok.

Én csak nénik és bácsik mellé nem szoktam leülni, mert nem akarom, hogy elkezdjenek nekem politizálni vagy a reumájukról beszélni. :)

2013. febr. 2. 12:24
 35/48 anonim ***** válasza:
Én se ülök le inkább ha nincsen szabad 2es hely. De ha mégis nagy ritkán, mert nagyon nincs kedvem állni, akkor valami semleges felnőtt nő mellé.
2013. febr. 2. 12:30
 36/48 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz :) 15/L
2013. febr. 2. 12:34
 37/48 anonim ***** válasza:

Köszi. :) Ahogy mondtad, átlagos srác vagy... kétlem, hogy bárki az undor miatt ne ülne melléd. Ha nem vagy mogorva, ha nem lógsz át félig a másik ülésre és nem teszed fel a lábad az előtted ülő nyakába, akkor valószínű, hogy csak véletlen. Sőt, az is lehet, hogy csak beképzeled...

Viszont még eszembe jutott valami ezzel kapcsolatban; néha, ha tetszik valaki, akkor nem mellé ülök, hanem ha van rá lehetőség, akkor inkább szembe vele (akár távolabb is), hogy jól rálássunk egymásra.

24N

2013. febr. 2. 12:34
 38/48 A kérdező kommentje:
nem beképzelem:D mellém csak a legvégső esetben ülnek le:DDDD
2013. febr. 2. 12:47
 39/48 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy te saját magad nem akarod,hogy bárki is melléd üljön...-ezt az emberek megérzik,arcokat sem kell hozzá vágni és mindegy,hogy nézel ki.Egyszerűen azt érzik,hogy mégse....
2013. febr. 2. 15:28
 40/48 anonim ***** válasza:
17/L én csak örülök ha nem ül be mellém senki. küldhetsz képet
2013. febr. 5. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!