Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknak szól a kérdés. Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak szól a kérdés. Te mellém ülnél? (Képpel)

Figyelt kérdés

Gondolom, ha már valaki mellé le kell ülni, azért az ember ha lehet, próbál olyat keresni aki szimpatikus, legalább is én így vagyok vele. Viszont a legtöbb esetben, valahogy mellém nem ülnek le, vagy csak amikor tényleg nincs hely.../mondjuk van ennek is jó oldal, hogy nem kell a piaszagú öreg alkeszokat szagolgatni/ Amúgy tök átlagos srác vagyok, meg tiszta is, még mielőtt valaki ezzel jönne:D Szóval wác dö problem?

Képet üzentben küldök.

Kort mellékeljetek köszöntem:)

2013. jan. 31. 00:41
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Én lányok mellé ülök, ha tehetem... :P
2013. jan. 31. 01:38
 22/48 A kérdező kommentje:
akkor már ketten vagyunk ;)
2013. jan. 31. 01:45
 23/48 anonim ***** válasza:

Ez rohadtul nem így van.

Oda ülnek, pl vonaton vagy buszon először, aki a legkevésbé tűnik erős egyéniségnek. És meg merik szólítani, be mernek menni hozzá.

2013. jan. 31. 01:57
 24/48 A kérdező kommentje:
lehet ebben is valami...:)
2013. jan. 31. 02:00
 25/48 anonim ***** válasza:
Hát az IC-n örülhetsz ha le tudsz ülni egyáltalán....Van,hogy egy órával előbb megyek ki a pályaudvarra és akkor sem mindig válogathatok ki mellé ülök.
2013. jan. 31. 02:22
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

nekem is küldhetsz képet. 19/L

amúgy én bárki mellé le szoktam ülni, nem hinném, hogy bárki is a külsőtől függően választana helyet, bár én inkább a helyesebb pasik mellé nem ülök le.:P

2013. jan. 31. 14:20
 27/48 anonim ***** válasza:
megkaptam a képet, igen, erről beszélt az egyik válaszoló,hogy az olyanok mellé nem mernek inkább leülni, akik "erős egyéniségnek" tűnnek. te pont ilyen vagy szerintem, nincs semmi baj a külsőddel, tényleg a kisugárzásodra mondanám, hogy eléggé meghatározó.:)
2013. jan. 31. 14:28
 28/48 anonim ***** válasza:
képet
2013. jan. 31. 14:51
 29/48 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz képet 19 L
2013. jan. 31. 15:47
 30/48 anonim ***** válasza:
Ma hazafele egy rángatózó bácsika mellé kellett ülnöm, mert csak ott volt hely... hát megbántam O.O
2013. jan. 31. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!