Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az hogy jön le a pasinak h nem veszem le a melltartóm sexnél?
nem örülnék neki, sokkal jobban szeretem a kis melleket
nagyjából látszik az, hogy mekkora, ha nem tömted ki :D
mondjuk szerintem úgyis szóvá tenném, vagy tennék valamit az ügy érdekében :D
bocsi, hogy nem tudok értelmes válasszal szolgálni, de én megértelek.
nekem is pici, de ha nagy lenn, vagy akármilyen, akkor sem szeretném levenni. ahogy a népmesébe is volt, a puncit az isten adta, a melleimet én neveltem :D
rajtam mindig volt valami kis lenge felső, amit igény esetény könnyedén odébb lehetett mozdítani, mégsem éreztem azt, hogy reflektorral vann kivilágítva a cicim :D
19/L
ha már mindenképp akarnál valamit magadon tartani, akkor inkább egy trikót. (mondhatod, hogy hűvös van, és ól esik, ha van rajtad valami) egyébként ezzel tesztelheted is a srácot. ha nem foglalkozik a melleddel, mármint, hogy egyáltalán nem érdekli, akkor marad a puncidnál, és alaposan meg....
ha viszont szeret úgy ahogy vagy, akkor a trikón keresztül kényeztetni fogja, esetleg alányúl, felhúzza és puszilgatni, csókolgatni fogja. pláne, ha az izgalomtól megkeményedik a mellbimbód, és átüti az anyagot :-D szóval egyáltalán nem fogja zavarni.
szerintem az utóbbi fog egyébként történni :-P
1. Szarúl!
2. Ha már eljuttok a szexig akkor nem gond, de az illuzió kedvéért szerintem vedd le!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!