Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyik pasinak jövök be?
Figyelt kérdés
Van két osztálytársam, akik barátok. Nem tartozunk egy baráti körbe,de az utóbbi időben sokszor szólnak hozzám. Múltkor megkérdeztem az egyiket(A), miért kell beleszólnia mindenbe, erre a barátja(B) viccesen "mert le akar veled feküdni". Szintén A kért egy ölelést tőlem, amikor hazament.
B pedig állandóan beszólogat, majdhogynem a hajamat húzza, mint az oviban. hazafelé menet utánam rohant, és egy darabig együtt mentünk.múltkor az ebédlőben nem volt villám, és nem engedte, hogy felálljak, és hozzak, hanem ő hozott.
Nem tudom, most melyiknek tetszem, úgy tudom, a barátok nem szoktak egy lányra hajtani? 16/l
2013. jan. 23. 08:42
1/14 anonim válasza:
És te azzal a villával ettél?
Öreg hiba.
3/14 A kérdező kommentje:
Most már mindegy :) Érdemi válasz? :))
2013. jan. 23. 08:47
5/14 A kérdező kommentje:
2.-es biztos, hogy nem :))
2013. jan. 23. 08:47
6/14 anonim válasza:
Lehet,hogy mindketten csak egymás miatt nem mernek kezdeni.
8/14 anonim válasza:
Rám is hajtottak már barátok először az egyik csak az egyik aztán kicsivel később a másik is. Szóval ez nem törvényszerű. Szerintem várj még aztán majd meglátod melyiknek jössz be tényleg, és hogy neked melyik tetszik.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat :)
2013. jan. 23. 08:49
10/14 anonim válasza:
1: mikor veszitek tudomásul, hogy a 16 éves osztálytárs NEM PASI. Alig serdülö kiskamasz.2: Osztálytárssal egyébként se kezdj! 3: Nagy valoszinüséggel csak hülyitenek. Nem jössz be egyiknek sem, hanem jot röhögnek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!