Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyik pasinak jövök be?
Van két osztálytársam, akik barátok. Nem tartozunk egy baráti körbe,de az utóbbi időben sokszor szólnak hozzám. Múltkor megkérdeztem az egyiket(A), miért kell beleszólnia mindenbe, erre a barátja(B) viccesen "mert le akar veled feküdni". Szintén A kért egy ölelést tőlem, amikor hazament.
B pedig állandóan beszólogat, majdhogynem a hajamat húzza, mint az oviban. hazafelé menet utánam rohant, és egy darabig együtt mentünk.múltkor az ebédlőben nem volt villám, és nem engedte, hogy felálljak, és hozzak, hanem ő hozott.
Nem tudom, most melyiknek tetszem, úgy tudom, a barátok nem szoktak egy lányra hajtani? 16/l
Kiskamasznak a 10 éveseket hívjuk, csak úgy jelezném.
Lehet, hogy mindketten csak szórakoznak veled, de az is lehet, hogy egyiküknek tényleg bejössz. Én arra tippelek, hogy B-nek jössz be, és A az, aki szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!