Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kórházban lefeküdtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kórházban lefeküdtem egy nővérrel abból lehet valami baj?

Figyelt kérdés

Mandulámat vették ki, a csinos nővér amikor behozta a kaját nekem akkor kezdett el vetkőzni, majd rólam is lekerültek a ruhák.

Adódhat neki ebből probléma? Mert lehet hogy hallották egy páran... Kirúghatják ezért?

Amúgy 17 éves vagyok.

2009. szept. 2. 17:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
De mandulaműtét után én is erősen kétlem h bármi kedved volt egy ilyenhez, oldalra fekve fetrengsz a saját összefolyó taknyodban-nyáladban aztán lóg ki a nyelved a pofádból a lórúgás érzéstelenítőtől, közben hülye hálóruha van rajtad mindehhez még hozzájön h egy ragyásképű 17 éves surmó vagy, hát komolyan tényleg épp ilyen egy ellenálhatatlan pasi egy ellenálhatatlan szituációban szinte adja magát h egy nővér fog megerőszakolni. Nagyobb az esély arra h rádburítja a kórházi moslékot vagy tripperes vagy hepatitiszes volt és még pluszban ki akart baszni a hülye fejeddel h dögölj bele te is XDXD
2009. szept. 2. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem derül ki :D fú baszod áááááá ilyet én is kipróbálnék 1x :D csak nekem még nem állt fel amikor kivették a mandulám :S a nővérkékre meg nem emlékszem :O egyébként annyi hogy ne derüljön ki, ezért érdemes nem eldicsekedni ezzel mindenkinek, ezen felül nem gondolom hogy gáz lenne
2009. szept. 2. 18:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Okés, köszi. Am nem közvetlenül a műtét után volt hanem másnap... akkor már egy kicsit jobb volt.
2009. szept. 2. 18:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem biztosan nem fogják kirúgni. Ha a kórházigazgató fülébe is jutott a dolog, bemegy hozzá ha hívatják, ledobja a ruháit, valahogy a diri cuccai is lekerülnek, és el is van simítva a dolog. Biztos nem ez volt az első eset.

De lehet, még taliztok majd a bőr és némibeteg gondozóba, mert gondolom nem készültél, ott megkérdezheted majd tőle, ...

2009. szept. 2. 20:37
 15/22 A kérdező kommentje:
Hm, értem. Ez egy kicsit megnyugtatott. Köszi a választ!
2009. szept. 2. 20:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ez igaz lehet, nekem is vették ki a mandulám de élni nem volt kedvem pár napig nem hogy a nőveren járt volna az eszem...:S
2009. szept. 2. 21:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Biztos telenyomott nyugtatóval és letámadott, mi? Az igen! Huh, visszanövesztem a mandulámat és megyek a nővérkéhez szakellátásra! Kórház nevét, címét kérek!
2009. szept. 2. 21:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Áhhh, címet nem mondok.
2009. szept. 2. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:
De irigy vagy! Azért kontrollra még visszamész? :))
2009. szept. 2. 22:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Na jó.... Kistarcsán történt. Most jobb? :)
2009. szept. 2. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!