Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lullaby0622 kérdése:
Majdnem 2 hete lefeküdtem barátommal. Használtunk gumit, nem szakadt ki, csak a végén lecsúszott. Vettem Lily tesztet. A controllcsík erős volt, a tesztcsíkból (ez jelenti azt, hogy terhes vagy) a szélen 2 mm látszott. Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
Valamint kaptam barátnőmtől menstruációgyorsító tablettát, mert pár nap múlva kéne, hogy megjöjjön. A dobozra az van írva, hogy 25. napig lehet szedni. Baj, hogyha a 28. -on kezdem el? Szeretném, ha megjönne!2011. júl. 8. 14:37
1/7 anonim válasza:
Ismételd meg a tesztet, valószínűleg hibás volt. Nagy butaság bevenni barátnő gyógyszerét -.-
2/7 A kérdező kommentje:
Miért butaság?
2011. júl. 8. 15:09
3/7 anonim válasza:
Mert nem neked lett kiirva. Főleg hogy azt se tudod, hogy terhes vagy e. Ha az vagy, attól elvetélsz. Főleg hogy el se tudod kezdeni, amikor kéne.
4/7 A kérdező kommentje:
A dobozra az van ráírva, hogy nem szakítja meg a terhességet.
2011. júl. 8. 15:16
5/7 Falun válasza:
szerintem ne nagyon várakozz!
még egy tesztet gyorsan ha az is jelez akkor doki.
és beszélj a szüleiddel!!!!!
6/7 anonim válasza:
Akkor se neked lett felírva, ne szedd más gyógyszerét, csinálj még egy tesztet, ha pozítiv menj el orvoshoz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tudom, hogy nem volt valami jó ötlet más gyógyszerét bevenni. De a nőgyógyász, akihez el akartam menni, külföldön van. De a gyógyszer hatott, megjött. És a teszt is negatív lett. Mégegyszer köszi!:)
2011. júl. 9. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!