Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kórházban lefeküdtem egy nővérrel abból lehet valami baj?
Figyelt kérdés
Mandulámat vették ki, a csinos nővér amikor behozta a kaját nekem akkor kezdett el vetkőzni, majd rólam is lekerültek a ruhák.
Adódhat neki ebből probléma? Mert lehet hogy hallották egy páran... Kirúghatják ezért?
Amúgy 17 éves vagyok.
2009. szept. 2. 17:45
2/22 anonim válasza:
Ugye ez nem kamu kérdés? Hol van az a kórház, megyek én is XD Juj, még ilyet :D Irigyellek :D
3/22 anonim válasza:
jaj persze egyböl le is szopot vizit helyett
kamu
5/22 anonim válasza:
Ez hülyeség,nem igaz.Ha kivették a manduládat,olyan fájdalmad volt,hogy nemigen volt kedved kufircolni!
7/22 anonim válasza:
Szeretnéd te..Nem kell beleélni magad, soha nem fog megtörténni. A nővérek nem szoktak 17 éves gyerekekre nyomulni. Persze, majd rögtön szétteszik neked a lábukat ott helyben. De nagy egod van.
8/22 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így volt, nem kamu. Csak félek hogy ez miatt elveszti az állását. Normális válaszokat kérek lécci.
2009. szept. 2. 18:02
9/22 anonim válasza:
Az h kamu vagy nem kamu nem a mi dolgunk eldönteni sztem, főleg miután nem ez volt a kérdés és igazából nem is ez a lényeg.És igen ezért kirughatják , ha pl a kórház igazgató megtudja.
10/22 anonim válasza:
Mjd utólag megtudod azzal együtt mikor a haverja letekeri a fejedet mert felszarvaztad pluszban a csaja is meló nélkül maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!