Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szoktatok csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szoktatok csinálni akkor, ha buszon/vonaton/villamoson/metrón valaki letapizza a feneketeket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Tévedsz. A kémia inkább a hormonális illattal magyarázható, mintsem a látványos adottságokkal. Ezt nem én mondom, hanem szakemberek. Akár hiszed, akár nem, én egyszer estem szerelembe eddig, méghozzá úgy, hogy első pillantásra rohadtul nem tartottam a zsáneremnek az alanyát, de még másodjára sem. A kisugárzásod első számú forrása sem kimondottan az arcszerkezeted, helyette inkább az általános világnézeted, a külvilághoz való viszonyulásod kivetülése. Legalábbis ezekkel vegyül. Egy gesztus, egy mimika sok mindent elárul rólad, többet, mint azt hinni mernéd. Még ahogyan a friendzone-ról vélekedsz, az is badarság. Attól, hogy valakit megismersz, még nem kell feltétlen barátként tekintened rá. Az én esetemben is az egyre elmélyülő ismeretség erősítette fel az érzelmeket. Az a te problémád, hogy képtelen vagy elvonatkoztatni a személyes sérelmeidtől, és ez borzasztóan csőlátásúvá tesz téged.
2013. jan. 31. 16:22
 32/35 anonim ***** válasza:

Engem egyszer megtapogattak, elöl is meg hátul is, fél éve volt, nagyon megijedtem. Lelöktem a kezét rólam, de újra kezdte. Amikor meg leszáltam megfogta a fenekem. Tele volt a busz, totál bepánikoltam. Azóta félek villamosra szálni...

13L

2014. jan. 5. 11:57
 33/35 anonim ***** válasza:
én pofán vágtam, köpni-nyelni nem tudott
2014. jan. 14. 16:52
 34/35 anonim ***** válasza:

# 9

Nincs jogod ilyesmiért pofozni/tökön rúgni senkit. Ő ugyanis nem ártott neked. Ha megteszed, akkor viszont ő jogosan üt vissza neked.

# 10

Ha meg akart volna verni téged, akkor sírva rohantál volna el.

2014. jan. 17. 19:40
 35/35 anonim válasza:
Ha bejon a pali, akkor markolaszom egy kicsit a nadragjan a dudort. Ha nem jon be, akkor megalazoan nezek ra es elmegyek mellole.
2015. szept. 29. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!