Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szoktatok csinálni akkor, ha buszon/vonaton/villamoson/metrón valaki letapizza a feneketeket?
Hát velem sokszor előfordult ez! Eleinte még én szégyenkeztem és rettegtem, hogy nehogy valaki más meglássa.
Apu mondta, hogy ha ilyen előfordul, akkor jó hangosan, szinte kiabálva mondjam az ürgének, hogy maradjon békében! az én bugyim egy személyes, és maga már nem fér bele. Legyen szíves ne matasson a szoknyám alatt.
Amikor elsőnek elkiabáltam, majd a föld alá süllyedtem szégyenembe. Aztán mindenkinek aki rám nézett, a szemébe néztem. az ürge a következő megállóban leszállt. ez még egyszer előfordult, és akkor is előadtam magam. Akkor ott volt a barátnőm is, és segített abban, hogy ő is mondta, hogy ő is látta, hogy mit művelt a pasi. Akkor egy fiatal srác, olyan 20 év körüli hangosan a védelmünkre kelt. akkor egy másik ember lekevert egy pofont az ürgének, az meg aközben kinyíló ajtón leugrott és elszaladt. Az óta nem fordult ilyen elő, de igyekszek olyan helyre állni, ahol nem fér hozzám az ilyen patkány.
6-os vagyok. Aki kételkedik abban, amit írtam, az olvasgasson itt egy kicsit:
Ha ennyire tudni akarod, elárulom, hogy történt már példa rá az életem során, csak éppenséggel nem a random járókelők/utasok körül került ki a srác, hanem az ismeretségi körömből. Nem tetszett neki, amit cserébe kapott, pedig egyébként nem volt rossz vágású megjelenésileg.
És most jöhet a szokásos "Hazudsz!" gyanúsítgatásod, nyugtasd csak vele a lelked és ringasd magad tovább a tévképzetedben.
6-os! Nagyot tévedsz!
Előbb tökön rúgom, és csak utána nézem meg, hogy ki az!
Tévedsz, de én neked nem bizonygatok semmit.
Bunkó senki sem lehet, még ha maga George Clooney, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!