Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szoktatok csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szoktatok csinálni akkor, ha buszon/vonaton/villamoson/metrón valaki letapizza a feneketeket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
63%
nem,ha jól néz ki,még ki is röhögöm a tetejébe...teljesen mindegy,hogy néz ki az illető,ha akaratomon kívül tapiz le,én is letaperolom ököllel az arcát
2013. jan. 29. 17:48
 12/35 anonim ***** válasza:
86%

Hát velem sokszor előfordult ez! Eleinte még én szégyenkeztem és rettegtem, hogy nehogy valaki más meglássa.

Apu mondta, hogy ha ilyen előfordul, akkor jó hangosan, szinte kiabálva mondjam az ürgének, hogy maradjon békében! az én bugyim egy személyes, és maga már nem fér bele. Legyen szíves ne matasson a szoknyám alatt.

Amikor elsőnek elkiabáltam, majd a föld alá süllyedtem szégyenembe. Aztán mindenkinek aki rám nézett, a szemébe néztem. az ürge a következő megállóban leszállt. ez még egyszer előfordult, és akkor is előadtam magam. Akkor ott volt a barátnőm is, és segített abban, hogy ő is mondta, hogy ő is látta, hogy mit művelt a pasi. Akkor egy fiatal srác, olyan 20 év körüli hangosan a védelmünkre kelt. akkor egy másik ember lekevert egy pofont az ürgének, az meg aközben kinyíló ajtón leugrott és elszaladt. Az óta nem fordult ilyen elő, de igyekszek olyan helyre állni, ahol nem fér hozzám az ilyen patkány.

2013. jan. 29. 17:58
 13/35 anonim ***** válasza:
31%

6-os vagyok. Aki kételkedik abban, amit írtam, az olvasgasson itt egy kicsit:

[link]

2013. jan. 29. 18:02
 14/35 anonim ***** válasza:
62%
A linkkel azért nem fogsz meggyőzni senkit, mert mindenki a saját nevében nyilatkozik. Felőlem öt tucat csaj is reagálhat pozitívan, amíg én magamról tudom, hogy nem úgy tennék, tárgytalan megmagyaráznod az ellenkezőjét.
2013. jan. 29. 18:08
 15/35 anonim ***** válasza:
32%
Majd ha te kerülsz olyan helyzetbe, h egy számodra vonzó illető próbál letapizni, akkor tudni fogod, hogyan reagálnál. Addig nem.
2013. jan. 29. 18:13
 16/35 anonim ***** válasza:
57%

Ha ennyire tudni akarod, elárulom, hogy történt már példa rá az életem során, csak éppenséggel nem a random járókelők/utasok körül került ki a srác, hanem az ismeretségi körömből. Nem tetszett neki, amit cserébe kapott, pedig egyébként nem volt rossz vágású megjelenésileg.

És most jöhet a szokásos "Hazudsz!" gyanúsítgatásod, nyugtasd csak vele a lelked és ringasd magad tovább a tévképzetedben.

2013. jan. 29. 18:31
 17/35 anonim ***** válasza:
33%

6-os! Nagyot tévedsz!

Előbb tökön rúgom, és csak utána nézem meg, hogy ki az!

2013. jan. 29. 18:41
 18/35 anonim ***** válasza:
9%
Lehetett volna még jóképűbb. Van az a külső, amivel már büntetlenül lehet ilyet csinálni, ebben biztos vagyok.
2013. jan. 29. 19:26
 19/35 anonim ***** válasza:
84%

Tévedsz, de én neked nem bizonygatok semmit.

Bunkó senki sem lehet, még ha maga George Clooney, akkor sem.

2013. jan. 29. 19:33
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Vétkeztem! Fiatalabb koromban, olyan 17-18 évesen előfordult,hogy alányúltam csajok alá, az egyiket ismertem is, az utca túloldalán volt, mosolygott rám, én barom meg átmentem,és alányúltam, ahelyett,hogy megszólítottam volna. Nem reagált szegény semmit a döbbent arckifejezésen kívül. Voltak más ilyen eseteim is sajnos. Most ha vissza tudnék menni az időben, akkor megrugdosnám az akkori önmagamat. Most, hogy meggyóntam,és megbántam bűneim, oldozzatok fel csajok!
2013. jan. 29. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!