Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és odavagyok a magántanárnőmért. Mit tegyek? A többi lent.
Én ugyan fiú vagyok, de drukkolok neked, és szerintem is próbáld meg, hogy hogyan reagálna a közeledésedre. Például dicsérd meg a haját, meg kérdezd meg hogy meddig tart befonni, térj el a matektól egy picit. Aztán amikor megköszönöd a korrepetálást, közben simítsd meg az alkarját! Ezek elég kétértelműek lehetnek például, de ha jól reagál rá átmehetsz "sikamlósabbra". Például kérdezheted, hogy egyedül él-e, kiegészítés-e neki csak ez, vagy ebből él főállásban! Általánosban ő jó volt-e matekból, vagy csak később javított az eredményein (persze, most jut eszembe, nem akkor amikor megold előtted egy kétismeretlenes egyenletet, és akkor te döbbenten nézed, és megkérdezed, hogy milyen volt anno matekból, mert ezt elég angol humornak vélhetné, hanem mondjuk mikor véget ér a korrep és "levezetőbeszélgetés van")! Bocs tudom, hogy nem vagy hülye, és ezt magadtól is tudod, de ez eszembe jutott ez a szitu, szóval elég komikus lenne!...
Aztán, hogy egyedül él-e, albérletben, stb. persze mindent a megfelelő időpontban! Ha azt mondja egyedül, akkor lehet:
"Ilyen vonzó, szép lány egyedül álló?",
amúgy ez lányok esetében heteronál sem furcsa, hogy "leszépezik" egymást.
Aztán később, ha látod hogy ok.-k a reakciók, akkor próbálkozz elhívni, hogy úgy unatkozol, és szeretnél elmenni kirándulni, akár egész napra, vagy valami eseményt megnézni, de ez úgy történjen, hogy konkrétan megtervezed, hogy hova mennétek és mondd el a helyszínt, és a programot! Legjobb ha egyszer a beszélgetés közben ő esetleg elhint egy utalást, hogy de szívesen mennék... (ide vagy oda), és akkor te "megszervezed" és legközelebbre már úgy állsz elé, hogy te is szívesen..., és mit szólna..., és szeretnéd ha eljönne veled..., mert te is elmennél..., de a haverok nem érnek rá, és mivel ő fiatal, gondolod hogy nem ül otthon egész nap, és lenne-e kedve?
Esetleg, mire ő:"nincs pasid, vagy ő nem szeret kirándulni?"
Erre, te:"nem kellenek nekünk oda pasik, nem igazán kötnek le a pasik!..."
Szóval ügyesen, okosan, és sorban mindent, én szurkolok nagyon!!!
Holnap szerda!
Aztán referálj hogyan sikerült, akár priviben is, ok.?
Én gondolok rád holnap délután, és drukkolok nagyon!
Szóval először csak óvatosan!
Szia! Csak aztán nehogy túl jó legyél, mert akkor a szüleid nem hívják többet, persze ez hülyeség, mert az a cél, hogy jól tanulj, ez fontos is nagyon és emellett az is hogy örömet szerezz a tanárodnak azzal, hogy sikeres a munkája!
De persze nagyon jó hír, hogy szombaton is láthatod, gondolom nagyon várod már a hétvégét, és hidd el DRUKKOLOK neked nagyon nagyon tiszta szívemből, hogy boldog lehess!!!
Most jutott eszembe, mert megint átolvastam a kérdésedet, hogy akkor ezek szerint megoldódni látszik egy pontja: a heti többszöri találkozás! Heuréka! Amúgy lehet hogy most így hülyén hangzik, de nagyon komolyan elgondolkoztam azon is, hogy talán fizikából vagy kémiából is tudna korrepetálni, de nem tudom azokból hogy állsz, tudnál vagy kellene-e javítanod, de az mondjuk érthető nyilván, hogy nem akarod a szüleidet megkérni, hogy több matekkorrepre van szükséged, mert ezzel valahol az ő munkáját kicsinyítenéd le, meghát ők is látják a jegyeiden a fejlődésedet.
Menni fog hidd el, látod kedves veled mindig, és valamilyen szinten érdeklődik az iránt hogy mi van veled (pl.: milyen óráid voltak aznap!! Mert hogy az osztálytársaid felől kérdez, az lehet azért is, hogy tudja, hogy azok hogy állnak a tantárgyhoz, vagy ilyesmi, de hogy milyen óráid voltak aznap, az már egy kicsit túlmutat a "hatáskörén", nem? Tudom hogy ez lehet csak szimpla kedvesség is részéről, dehát gondolj bele! Ez mindenképpen biztató neked! Ha ő is gondolkozik a "dolgon" veled, vagy netán észrevette, hogy tetszik neked, (ahogy fogalmaztál:"ahelyett, hogy a függvényekre figyelnék, inkább őt nézem") akkor próbálkozhat ő is megtörni a jeget, nem?
Szerintem egyébként érzi azt hogy te miként érzel iránta, ezt azért szerintem mindenki megérzi, persze nem egy szimpla "kedves mosolygós pillantásból", de gondolom nyilván látszik rajtad a rajongás, ezt elég nehéz palástolni! Gondolj csak bele! Akkor viszont tök jól reagált a kérdéseivel, nem? Szóval hajrá hajrá hajrá!!!
Amiket tanácsoltam, szerintem próbáld meg óvatosan mindenképp, mert szerintem jól áll a helyzeted!!!
De azért ne ronts ajtóstól a házba, szép apránként udvarolj neki! Meglátod, hogy menni fog az!
Eszembe jutottál tegnap délután, és szombaton is gondolok majd rád, mert melletted állok, és szeretnélek bátorítani, mert a legfontosabb a boldogság!
Hajrá, hajrá, drukk drukk drukk!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!