Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon odavagyok egy nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon odavagyok egy nem túl "szép" pasiért de sz*rul érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Légyszi ne oltsatok le...

Nagyon édes és tényleg odáig vagyok érte,de eddig nagyon válogatós voltam pasik terén.Most meg egyszerűen megszerettem őt,és olyan mintha megijedtem volna ettől.

Miért érzem ezt?

Van tippetek? Mert rohadt szar érzés....

2012. okt. 30. 20:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért rossz érzés.. nagyon egyszerű, különleges és van benne valami ami megfogott. miért baj ez? szégyellnéd őt a barátaid előtt?
2012. okt. 30. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:

Már mint mi rossz érzés?Az hogy tetszik egy olyan pasi akit eddig elküldtél volna?

Ez van.Járjatok.Szeresd,aztán elfelejted ezt a gondot

2012. okt. 30. 20:09
 3/18 A kérdező kommentje:

neeem...

nem tudom mi bajom van.

Nem mondom hogy csúnya hanem inkább átlagos.

De ha a külsejét nem nézem akkor ő nekem A tökéletes.

Ha valaki volt így az légyszi írja meg mit csinált.

2012. okt. 30. 20:13
 4/18 anonim ***** válasza:

basszus olvasom az ez elötti hozzászólást és dezsávüm lett.

ilyet...

2012. okt. 30. 20:16
 5/18 A kérdező kommentje:
??
2012. okt. 30. 20:16
 6/18 anonim ***** válasza:
A "nem túl szép" pasikból pár év múlva a leghelyesebb pasik lesznek. De ha ezen elgondolkodsz, szerintem ne kezdj vele.
2012. okt. 30. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a gondod...Maga az érzés vagy az,hogy nem egy kiemelkedően jóképű pasi? Ha az érzéssel van gondod,akkor buta vagy,örülj neki.:) Mondjuk azt írtad,hogy nem azzal van a gond, hogy szégyellnéd mások előtt...Akkor miért zavar a külseje?
2012. okt. 30. 20:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem ezen gondolkodom hanem ezt érzem,és kimondom.
2012. okt. 30. 20:20
 9/18 A kérdező kommentje:
A legrosszabb hogy fogalmam sincs miért....
 10/18 anonim ***** válasza:
-.- még egy idióta 14éves ........
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!