Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon odavagyok egy nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon odavagyok egy nem túl "szép" pasiért de sz*rul érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Légyszi ne oltsatok le...

Nagyon édes és tényleg odáig vagyok érte,de eddig nagyon válogatós voltam pasik terén.Most meg egyszerűen megszerettem őt,és olyan mintha megijedtem volna ettől.

Miért érzem ezt?

Van tippetek? Mert rohadt szar érzés....

2012. okt. 30. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Voltam már így, 16 évesen. Még nem voltam kész egy komolyabb kapcsolatra.
2012. okt. 30. 20:23
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom megfogalmazni mi bajom van....Próbáltam de nem értem saját magam sem...

de nem az hogy szégyellném vagy valami mert nem ronda.

18 vagyok egyébként.

2012. okt. 30. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Az a gondod, hogy azt hiszed, hogy a barátnőid, illetve a többi lány szemében kevesebbnek fogsz tűnni, merthogy "csak ilyen sráccal tudott összejönni."

Szerintem dobjad, és jöjj össze valami suttyóval a konditeremből. Lehet nem leszel boldog, de legalább irigyelni fognak a többiek. Úgyis ez számít, nem?

2012. okt. 30. 20:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy vagy vele, hogy ő most belsőleg tetszik, külsőleg kevésbé és még jöhet valaki, aki külsőleg is, belsőleg is tetszik. Vagy nem tudom. Neked kell rájönnöd!
2012. okt. 30. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:

egy nyomorult pisis kis gnóm adja magát így elő...

Tudod mit érdemelsz te, buttheadet személyesen, de úgy h naponta meg is rugdal!

2012. okt. 30. 21:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Utolsó nem szeretnélek minősíteni...

Az értelmesebbeknek köszönöm.

2012. okt. 30. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet, mégsem véletlen, hogy 18 éves korig tart a gyerekkor. Úgy látszik van akinél mutatkoznak ekkorra az érettség jelei. Bár a többség még így is reménytelen.

Kedves Kérdező, habár ez egy dicséret volt a maga módján, ne szálljon a fejedbe.

Szerintem vágj bele, talán egyszer a barátnőid is megértik, hogy a külső nem minden, és nem fognak rád furán nézni a srác miatt.

2012. okt. 30. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Természetes, hiszen nő vagy és kegyetlenül válogatós, az igényid pedig az egekben vannak.
2012. nov. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!