Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy valaki képeken nagyon szép élőben meg ocsmány?
Nem az agyon photoshoppolt képekre gondolok...
Én pl nagyon csúnyának tartom magam de egy csomó olyan kép van ami alapján modellkedni akartak küldeni...
Az életben pedig egyszerűen nem érzem szépnek magam.
Ez hogy van???
Azok a képek sikerültek túl jól??
mostmár én sem tudom hogy mi van...
Azt tudom hogy karakteres arcom van.
Ennyi...
Ha egy kép alapján azt mondják hogy nagyon jó modell lenne belőlem akkro valahogy elkezdek egyből tagadni,meg arra fogni hogy csak a kép túl jó.
Küldök egy rosszabbat és arra is azt mondja hogy jó..
Nem értem esküszöm...
Van hat, nem egyszer volt mar olyan ^meglepetes^, hogy valakivel ismerkedtem facebookon, s mikor elo talakozora kerult a sor kiderult, hogy ezek csak egy jol elkapott pillanat volt semmi tobb.
Amugy van forditoja is, a mastani paromrol nem igazan voltak jo fotok fennt eloben meg nagyon jo csaj.
Nem akarlak elkeseríteni de a modelleknél nem az általános értelmben vett szépség az első...ott az egyéni, karakteres arc a fontosabb ahogy te is mondtad.
Akiknek baba arcuk van képeken, azok élőben nem ocsmányak...és ők azok akik modellkedés helyett inkább szépségversenyre küldenek.
velem is ez van mint az utolsóval. élőben szép vagyok, a képeken nagyon gázul nézek ki. de amire viszont mostanában jöttem rá... webkamerán is szép vagyok ezáltal a webkammal készült képek jók rólam ;)
ki érti ezt...
L/18
Hát épp azt mondtam hogy karakteres
Nem szép,szerintem sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!