Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan hogy valaki képeken nagyon szép élőben meg ocsmány?

Figyelt kérdés

Nem az agyon photoshoppolt képekre gondolok...

Én pl nagyon csúnyának tartom magam de egy csomó olyan kép van ami alapján modellkedni akartak küldeni...

Az életben pedig egyszerűen nem érzem szépnek magam.

Ez hogy van???

Azok a képek sikerültek túl jól??

2012. okt. 30. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ejj, látom nem hatott meg tegnapi beszélgetés... :/
2012. okt. 30. 14:06
 12/17 A kérdező kommentje:
hm??
2012. okt. 30. 14:07
 13/17 A kérdező kommentje:

amúgy egy csomót beszéltem már erről anyuéknak is de valahogy ő is mintha visszatartana a modellkedéstől.

Szerintem azért mert Ő is tudja hogy koppanhatnék...

2012. okt. 30. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehetsz csúnya ha modellkedést ajánlottak

nekem a hugom pl modellkedik és elég szép akárcsak a bátyja ;)

2012. okt. 30. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Van!

Egy srác küldött magáról pár képet, tényleg úgy nézett ki, mint egy modell. Aztán találkoztunk és valami nagyon más és csúnya volt...

2012. okt. 30. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:

van, de biztos h csuny nem v csak nagyon fotogen v.

en pl ha videoznak v elobe elegge normalisan nezek ki , de ha lefotoznak 10% esely h jojjek jol ki, altalaba azokon a kepeken jovok ki jol ahol nem en vagyok a kozeppontba. egyszeruen utal a kamera :))

2012. okt. 30. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:

fotósnak tanulok :)

fotóztam olyan lányt(oszt.társamat) aki nem annyira szép ,de azért csúnya sem,de a képeken nagyon szép az arca karakteres olyan mint ha modell lenne,de viszont volt dolgom olyan lánnyal is aki való életbe nagyon szép a képeken meg nem jött át az a szépség és természetesség amilyen valójában,szóval vki vagy betud állni a kamera elé és tudja használni az arcát vagy pedig nem tudja kihasználni az adottságait, való életbe én olyan átlagos kinézetű vagyok,se nem csúnya,de szuper modell sem, és legalább 50 fotót készítek magamról mire egyre azt mondom hogy elfogadható ,nem szeretek pózolni én inkább fotózni szeretek másokat,nem magamat :D ha privibe küldesz képet megírom a véleményemet fotós szemmel ,bár még csak annak tanulok van egy kis tapasztalatom :)

20/L

2012. okt. 30. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!