Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 30 évesen van esély találni egy gazdag pasit?
Kiábrándultam a pasikból, nem hiszek többé az érzelmekben. Ha már úgyis szemét és megcsal, csajozik, legalább akkor legyen gazdag.
30 évesen még lehet gazdag pasit kifogni? Az nem baj, ha öregebb, de én nem vagyok már ehhez túl öreg?
ma 11:15
logikus, hogy le lesz cserélve hisz az ilyen férfiak a fiatalra utaznak, mint írtam nem ez a lényeg hanem hogy addig mindent láss ;) ti amerikai filmekből veszitek ezt a nincs tisztelet bla bla bla....pedig valójában ez úgy néz ki mint Hugh Hefner ( aki amúgy tök rendes férfi...)meg a playboy lányok....
ma 11:27
tudsz biztosítani munkahelyet szájhős? Akkor ajánlok neked pár munkanélkülit, bár annyi helyed biztos nincs....
Én teljes mértékben elítélem a gondolkozásmódodat!
Nem csak magad, hanem más életét is tönkreteszed.
lehet ha nagyon szép vagy :)
f19
Ha gazdag a pasi akkor tőled fiatalabbat fog választani, mert nagyon sokan vannak akik neked konkurenciát jelentenek.
Szerintem maradj meg a normális kapcsolatoknál és ne add fel a keresést, a reményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!