Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 30 évesen van esély találni egy gazdag pasit?
Kiábrándultam a pasikból, nem hiszek többé az érzelmekben. Ha már úgyis szemét és megcsal, csajozik, legalább akkor legyen gazdag.
30 évesen még lehet gazdag pasit kifogni? Az nem baj, ha öregebb, de én nem vagyok már ehhez túl öreg?
Simán. Attól függ mennyi idős a pasi. Ha 40-50 akkor még hisz a mesékben és a 19-20 éveseket keresi, de aztán rájön, hogy nem minden a pénz, a kor is számít. Nos, ha illegeted-billegeted magad, nem normális hanem Q-ás ruhákba jársz, persze egyből bedőlsz az ágyban, viszonzatlanul nyálazod a bohócot éjjel-nappal, alárendeled magad neki minden téren (nem lépsz ki a lakásból ha ő nem engedi, nem találkozhatsz a barátnőiddel, mások előtt úgy beszél veled mint egy kutyával, cselédnek tart, ha vannak kölykei ingyen bébiszitter is vagy, és persze a kölykök is úgy beszélnek veled mint egy cseléddel), stb. akkor talán megvesz neked mindent és eltart.
De mi van akkor ha "szakítotok"?
Mert arra ne számíts hogy tudsz majd normális munkahelyen dolgozni, vagy külön órákra (angol, német, stb) tanfolyamokra járni, mert NEM engedi.
Aztán ha vége a "románcnak" ott állsz mondjuk 40 évesen munkanélküliként, semmi munka tapasztalattal (mert 10 évig otthon ültél), ha tudtál nyelveket azokat is szinte teljesen elfelejtetted.
ma 10:59
nem kell ehhez házasodni drága , nem a pénz a lényeg, hanem hogy amit akarj azt megtedd ahova akarsz elmenj, mert nem gátol a pénz benne amíg vele vagy, és ezt még kihasználásnak se mondanám, hisz a férfi is tud róla, önszántából csinálja....
Az mar eszedbe jutott, hogy ha minden pasi atver es megcsal, akkor nem csak a pasikban van a hiba?
Igaz, ehhez be kene ismerned, hogy te is gaz vagy valahol es raadasul valtoztatni es kene ezen, ami teny, higy joval nehezebb, mint talalni egy gazdag pasit. Mondjuk a hosszutavu haszon is mas, de te tudod, hogy mi a celod a meg hatralevo eletedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!