Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 30 évesen van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 30 évesen van esély találni egy gazdag pasit?

Figyelt kérdés

Kiábrándultam a pasikból, nem hiszek többé az érzelmekben. Ha már úgyis szemét és megcsal, csajozik, legalább akkor legyen gazdag.

30 évesen még lehet gazdag pasit kifogni? Az nem baj, ha öregebb, de én nem vagyok már ehhez túl öreg?

2013. jan. 27. 10:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
Hát még az milyen kiábrándító,mikor az orrod alá b.asznak egy házassági/vagyonjogi szerződést! Te így is,úgy is pucér p.icsával távozol a gazdag pasi mellől,ha megun. Mert megun,mert úgyis átejt,megcsal,kihasznál és ezek a te szavaid. Szóval nem világos miért akarsz icipici porszem lenni egy pasinál(pénz = hatalom,neked meg nincs pénzed :)) ha téged boldogít ez a tudat,és már az önbecsülésed is 0,akkor vágj csak bele! :-D
2013. jan. 27. 10:59
 12/35 anonim ***** válasza:
60%

Simán. Attól függ mennyi idős a pasi. Ha 40-50 akkor még hisz a mesékben és a 19-20 éveseket keresi, de aztán rájön, hogy nem minden a pénz, a kor is számít. Nos, ha illegeted-billegeted magad, nem normális hanem Q-ás ruhákba jársz, persze egyből bedőlsz az ágyban, viszonzatlanul nyálazod a bohócot éjjel-nappal, alárendeled magad neki minden téren (nem lépsz ki a lakásból ha ő nem engedi, nem találkozhatsz a barátnőiddel, mások előtt úgy beszél veled mint egy kutyával, cselédnek tart, ha vannak kölykei ingyen bébiszitter is vagy, és persze a kölykök is úgy beszélnek veled mint egy cseléddel), stb. akkor talán megvesz neked mindent és eltart.

De mi van akkor ha "szakítotok"?

Mert arra ne számíts hogy tudsz majd normális munkahelyen dolgozni, vagy külön órákra (angol, német, stb) tanfolyamokra járni, mert NEM engedi.

Aztán ha vége a "románcnak" ott állsz mondjuk 40 évesen munkanélküliként, semmi munka tapasztalattal (mert 10 évig otthon ültél), ha tudtál nyelveket azokat is szinte teljesen elfelejtetted.

2013. jan. 27. 11:00
 13/35 anonim ***** válasza:

ma 10:59

nem kell ehhez házasodni drága , nem a pénz a lényeg, hanem hogy amit akarj azt megtedd ahova akarsz elmenj, mert nem gátol a pénz benne amíg vele vagy, és ezt még kihasználásnak se mondanám, hisz a férfi is tud róla, önszántából csinálja....

2013. jan. 27. 11:06
 14/35 anonim ***** válasza:
Már miért lennél öreg? De amúgy szerintem most csak dühödben gondolkodsz így. Érzelmek nélkül, szeretet/szerelem nélkül nem érdemes élni, leszel te még szerelmes.
2013. jan. 27. 11:08
 15/35 anonim ***** válasza:
Muszáj néha egy kis válaszvadás bicskanyitogató kérdést feltenni XD. Nézd, ha 80 felett megfelel, ásó-kapa-nagyharang...
2013. jan. 27. 11:08
 16/35 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,hiszen már így is eléggé kiábrándultál a pasikból a rossz kapcsolatok miatt.Viszont azt tudnod kell,ha egy férfinak pénze van,és még meg is vehet rajta,mint egy árucikket,akkor ne számíts se tiszteletre,se megbecsülésre,se hűségre.Sokkal valószínűbb,hogy használ egy darabig,aztán megun,és lecserél.Én 35 vagyok,és azt tapasztaltam,hogy pasik nélkül is elég kerek a világ.Jó az,ha az ember a maga ura,nem kell alkalmazkodni,és megfelelni senkinek.Amúgy bármikor rátalálhatsz a számodra megfelelő társra.30 felett felértékelődnek a gyermektelen egyedülálló nők a férfiak szemében:)
2013. jan. 27. 11:10
 17/35 anonim ***** válasza:
10%
Elmondok neked valamit: nyilván azért nem kellesz a pasiknak mert ronda vagy. Az meg hogy hülye is, az a kérdésedből lerí. 30 évesen meg már megereszkedik a test. És ugye ez minden gazdag pasi álma. Nyomorék!
2013. jan. 27. 11:15
 18/35 anonim ***** válasza:
Drága 11:06! :-) nyilvánvalóan ezért írtam per(/)-jellel azt,hogy házassági/ vagyonjogi nyilatkozat. Nem csak házasság esetén köttetik ilyen... Éppen az ilyen pénzszopók ellen találták ki! :-D amíg vele van eltarthatja,de utána (mert úgyis le lesz cserélve a hölgy) ne vigyen semmit!
2013. jan. 27. 11:15
 19/35 anonim ***** válasza:
37%
Az az opció nem játszik, hogy önerőből érd el, hogy vagyonos legyél? Mondjuk jól fizető munkahellyel...?
2013. jan. 27. 11:27
 20/35 anonim ***** válasza:
74%

Az mar eszedbe jutott, hogy ha minden pasi atver es megcsal, akkor nem csak a pasikban van a hiba?

Igaz, ehhez be kene ismerned, hogy te is gaz vagy valahol es raadasul valtoztatni es kene ezen, ami teny, higy joval nehezebb, mint talalni egy gazdag pasit. Mondjuk a hosszutavu haszon is mas, de te tudod, hogy mi a celod a meg hatralevo eletedre.

2013. jan. 27. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!