Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány 17, én 24 de szeretem. Mit tegyek?
4 éve ismerem a lányt, már az elejétől kezdve nagyon jól kijövünk egymással és olyanokat beszéltünk meg egymással amiket mással nem. Szerelmes vagyok belé már régóta, talán ő is de a szülei nem díjaznák a kapcsolatunkat a korom miatt. Szerintem meg nem olyan durva. Mit tegyek?
24/F
A mai 17 éves lányok, már érettek, ahhoz, hogy eldöntsék,akarnak e valamit egy féfitól vagy nem.
Lehet az apjának is szimpatikus vagy, ezt honnan tudod, hogy nem?
Nekem van egy ismerősöm. 18 éves lány. Már vagy 2 éve jár egy 27 éves pasival, de lehet van már az 28 is.
Van egy másik lány ismerősöm aki szintén 18 éves és egy 31 éves pasival jár másfél éve.
Szerintem nem sok a korkülönbség, de lehet talán nem ártana felvállalni hogy mit is éreztek egymás iránt, majd a szülők elé állni. Ha már nagyon jó barátjának tekintenek a lányuknak és ismernek téged akkor sok baj csak nem lehet.
7év nem olyan sok :o)
Ha Te is tetszel Neki, akkor szerintem mindent bele!
Drukkolok Nektek! :o)
18/l
he???
nem vagy te annyival idősebb, hogy ne udvarolhatnál....
Ja, azért szerintem sem vagy olyan aggastyán a 24 éveddel, hogy bárki megszóljon amiért egy 17 éves lánynak udvarolsz.
Ez így teljesen rendben van, sőt, így jobb is, mert a 17 éves fiúk éretlenek egy komoly kapcsolatra, jobban félteném a lányom tőlük, mint egy 24 évestől.
Udvarolj neki nyugodtan, ha komolyak a szándékaid. Legyél kedves figyelmes és bánj vele tisztelettel, ahogy a szüleit is tiszteld. Én 15 voltam mikor megismertem a páromat ő 23.
Ennek lassan hét éve, most ő a férjem és van egy 18 hós kisfiunk. A szerelem az egyetlen dolog amiért megéri küzdeni. Sok sikert.
Köztünk is 7 év van a vőlegényemmel, bár amikor megismerkedtünk és 22 voltam. Szerintem pont jó ez a korkülönbség. Nyugodtan udvarolj neki, beszélgessetek sokat, aztán kis idő múlva szorosabbra fűzhetitek a kapcsolatot, persze ha a lány is úgy akarja.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!