Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El szerettem volna menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szerettem volna menni hostnak, fel is öltöztem szépen, de a HR-es lenézően nézett rám és végülis nem vettek fel?

Figyelt kérdés
Most akkor perelhetek hogy külső alapján szegregálják az embereket? Igényesen öltözködöm, csak épp nem vagyok annyira joképü meg magas se izmos.
2013. jan. 26. 15:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
de akkor ne tagadják már hogy nem szegregálják az embereket a külsejük miatt. MErt tagadják
2013. jan. 26. 16:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem itt neked kell megalkudnod.
2013. jan. 26. 16:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, de ha ilyen ingerülten és ennyit pörögsz ezen, akkor gyanítom, hogy tényleg nem valami előnyös a külsőd. az ilyenek szoktak a szex-szerelem rovatban fröcsögni a "hülye ribanc lányokra", mert nem kell nekik az alacsony, csúnya fiú...

térj napirendre a dolog felett és nézz más munka után

2013. jan. 26. 16:39
 24/24 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,

ha ennyire nem bírod magad túltenni a történeken, akkor főzz magadnak egy levendula-citromfű-orbáncfű teát (jó kis természetes idegnyugtató), vegyél be egy magnézium tablettát, húzd fel a lepedőt és a takarót és aludd ki magadból a stresszt.

amit itt csinálsz, az már csak hiszti. a kérdést értem, oké, megkérdezted, de a többi az már csak hisztizés.

2013. jan. 26. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!