Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szerettem volna menni hostnak, fel is öltöztem szépen, de a HR-es lenézően nézett rám és végülis nem vettek fel?
Figyelt kérdés
Most akkor perelhetek hogy külső alapján szegregálják az embereket? Igényesen öltözködöm, csak épp nem vagyok annyira joképü meg magas se izmos.2013. jan. 26. 15:46
1/24 anonim válasza:
ha ennyi időd és pénzed van, perelj...
nem lehet, hogy nem mostál fogat, vagy cigiszagúan mentél be?
2/24 anonim válasza:
És mégis hogy akarod ezt bizonyítani?
3/24 A kérdező kommentje:
ja a fogaim is össze vissza állnak. És am nem cigiztem sose.
2013. jan. 26. 15:50
4/24 anonim válasza:
Nem tudod bizonyítani, az a gond.
5/24 A kérdező kommentje:
megmutatom kiket vettek fel és hasonlitsanak össze velük. Látni fogják, hogy én nem vagyok olyan jokiállású helyes fiu mint a többiek és ez tagadhatatlan.
2013. jan. 26. 15:51
6/24 anonim válasza:
Oké, de attól még mondhatja bárki, hogy alkalmasabbak a feladatra a személyes megnyilvánulásaik alapján.
Másrészről pedig mindenki azt vesz fel, akit akar.
7/24 A kérdező kommentje:
hát de olyna nincs hogy a bunkó, de joképü srácot felveszi engem meg nem , mert én nem vagyok mutatós.
2013. jan. 26. 15:52
8/24 A kérdező kommentje:
a hootersre is ráverték a balhét hogy csak nöket vesz fel pultosnak
2013. jan. 26. 15:53
9/24 anonim válasza:
És mi lett belőle?
Gondolom semmi.
10/24 anonim válasza:
Figyelj, a szépség egyébként is megfoghatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!