Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác 2évvel idősebb mint én!
Nem rég lettünk jóba, az ő volt barátnője és az én volt barátom majdnem összejöttek, a tudtunk nélkül.Mi ennek köszönhetjük hogy megismertük egymást.
Néhány napja tart, úgy érzem, végűlis sőt tudom hogy számára sem vagyok közömbös!
De valahogy meg kellene azzal birkózzam hogy vannak neki sok haverja, lányok is, és hogy néha eljár szórakozni, mert én egy eléggé féltékeny lány vagyok! Próbálom magamba ezt elfojtani, de ez van!
Mit lehet tenni??
Nem néznének bennünket hülyének ha összejönnénk?? Végűl az exeink nem jöttek össze amúgy!
2013. jan. 19. 22:43
1/6 anonim válasza:
"az ő volt barátnője és az én volt barátom majdnem összejöttek,"
Szerintem összejöttek:)
2/6 A kérdező kommentje:
nem, mert az én exem mással van már.
2013. jan. 19. 23:01
4/6 anonim válasza:
Ha ennyire féltékeny vagy, menj el vele bulizni. Közös programok, stb... Ha nem akar elvinni, felejtsd el!
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha komolabbra fordul a dolog köztetek ,akkor majd megszeret, és nem fog bulizni annyit mert megváltozik :) És idővel majd megmondhatod neki hogyha zavar hogy sok lánnyal látod, megértőbb lesz idővel, de ezeken ne most agyaljmég :)
6/6 poiu válasza:
Hogy minek néznek, nem tudjuk. Ha szerelmes vagy, akkor szerelmes vagy, azt ismerjük. Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!