Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
"Az évek jöttek, mentek, elmaradtál
emlékeimből lassan, elfakult
arcképed a szívemben, elmosódott
a vállaidnak íve, elsuhant
a hangod és én nem mentem utánad
az élet egyre mélyebb erdejében.
Ma már nyugodtan ejtem a neved ki,
ma már nem reszketek tekintetedre,
ma már tudom, hogy egy voltál a sokból,
hogy ifjúság bolondság, ó de mégis
ne hidd szívem, hogy ez hiába volt
és hogy egészen elmúlt, ó ne hidd!
Mert benne élsz te minden félrecsúszott
nyakkendőmben és elvétett szavamban
és minden eltévesztett köszönésben
és minden összetépett levelemben
és egész elhibázott életemben
élsz és uralkodol örökkön. Amen."
Nem tudom, mit tehetnék, elfáradtam, kiüresedtem.
2013. jan. 25. 23:29
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezt mire érted, de nyilván nem a kérdésemre válaszoltál.
2013. jan. 25. 23:31
3/8 anonim válasza:
Nincs megoldás. Kiégtél,te is,én is,ennyi.
4/8 A kérdező kommentje:
És te miért, ha szabad érdeklődni?
2013. jan. 25. 23:35
5/8 anonim válasza:
Egy üveg jó bor mellett talán..de ide leírni nem fogom.
7/8 anonim válasza:
A megoldás: rájönni arra, hogy az efféle hangulat semmilyen formában nem használ, nem tesz jobbá, nem segít és nem mozdít előre, hanem épp lehúz és hátráltat, tehát nincs létjogosultsága. Törekedni kell a továbblépésre, mert beleragadni az efféle lelki mocsárba nem csupán rossz, de felesleges is.
8/8 anonim válasza:
szép vers, az egyik kedvencem. igen, éreztem már így, de másnap, amikor felkelek, mindent máshogy látok, valahogy tudom, hogy minden jobb lesz,és ez boldoggá tesz. csak meg kell értenie minden embernek, hogy egyszer lent, egyszer fent, ilyen az élet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!