Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruációs és hüvelyi folyás problémák létezik megoldás?
Én tangát hordok,van tangához való tisztasági betét is.Már vagy 10 éve :-) Nekem 12 éves korom óta van hüvelyfolyásos problémám,azóta kell hordanom tiszt.betétet.Nekem sem találtak rá megoldást,de pl 20 éves korom óta picivel jobb a helyzet!
Nemtom ki néz a lábad közé az utcán, de szerintem nyugodtan hordj szoknyát.Én is hordok.
Esetleg kipróbálhatnád a barátcserje kapszulát, ami segíthet beállítani a menzeszedet. Cikluszavarra még jó a cickafark tea is. Amit pedig lehet, hogy már próbáltál, de azért leírom, a GynOphilus (a hüvelyflóra egyensúlyát állítja helyre).
Emellett pedig javaslom, hogy a lelki okokat is megvizsgáld. Ez belső egyensúlytalanságot jelez. S mivel ez mélységesen női dolog, a cikluszavar utalhat arra, hogy a nő nincs megelégedve adott szerepével, szexuális-szerelmi téren problémákkal küszködik, háborog a hétköznapokban megnyivánuló női alárendelt szerepe ellen, vagy túlzottan akaratos.
köszönöm a válaszokat...
fogamzásgátlót nem szeretnék szedni, különböző okok miatt...
2. válaszoló én is pontosan 12 éves korom óta, mióta menstruálok, azóta szenvedek a hüvelyfolyással, bár én még csak 18 vagyok...
3. válaszoló érdekes,a miket írtál, sajnos néhány iga rám, de köszi a tippeket, ki fogom próbálni...
miért akkor ugyan ki fogja?
ha nem valaki, akkor valami más...
Nem úgy értettem a mást, hogy másik ember, hanem más gyógyszer. Feltehetőleg a hormonrendszereddel van probléma, azért rendszertelen a menzeszed. Ha nagyon után akarsz járni, akkor endokrinológiára kérj beutalót, vizsgálják meg a hormonháztartásod. A menzeszre hatással lehet a pajzsmirigy-hormon is. Ha minden más hormon rendben van, a fogamzásgátló szépen stabilizálja a szintet, amitől nem menzeszed lesz, hanem megvonásos vérzésed, ami rendszeres és pontos. Sokkal kisebb bajt okozol, ha stabilizálod a hormonjaidat, mint szenvedsz vele. Van még egy lehetőség, ess teherbe, akkor nem lesz menzeszed:)
A hüvelyfolyást milyen mértékben vizsgálták? Lehet túlzott immunválasz valamire, vagy egy más nőgyógyászati gond megnyilvánulása is, de akár allergia is, özön dologtól lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!